logo

SSED Geleneksel İftar Programında Üyelerini Buluşturdu

SSED Geleneksel İftar Programında Üyelerini Buluşturdu

Sevgi Seli Engelliler Derneği Geleneksel İftar Programı Ümraniye Belediyesi’nin katkısı ve dernek üyeleri, aileleri ile yakınlarının katılımıyla Ataşehir’de gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kuran-ı kerim okunarak başlayan Geleneksel Sevgi Seli Engelliler Derneği (SSED) İftar Programı’nda okunan Ezanla birlikte hep birlikte oruç açıldı. İftar programına Ataşehir İlçe Müftüsü Şakir Pinal’ın duaları ile devam edildi.

Fahri Kol’un başkanlığını yürüttüğü Sevgi Seli Engelliler Derneği’nin dernek üyesi dezavantajlı vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve beceri kazanmalarını sağlayarak aile ekonomilerine katı sağlamalarına aracılık etmek amacı ile yürütülen kurs ve eğitim programlarının da aralarında olduğu program ve çalışmaların anlatıldığı barkovizyon sunumu yapıldı.

programda Sevgi Seli Engelliler Derneği Başkanı (SSED) Fahri Kol’da derneğin çalışmaları hakkında bilgi vererek; dernek çalışmalarında kendilerine destek veren, engellilerin yararına yürüttükleri programlara katkı verenlere, ve birlikte çalışma yaptıkları yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür etti.

Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Fuat Kinsiz’in yaptığı kısa konuşma ile katılımcılardan destek istedi.

Başkan Fahri Kol’un ev sahipliğinde Omsan A.Ş. Onursal Başkanı Merhum Aziz Orman’ın katkıları ile ve yoğun katılımla İçerenköy Soley Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Sevgi Seli Engelliler Derneği Geleneksel İftar Programı’na Ataşehir İlçe Müftüsü Şakir Pinal ile birlikte; Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Fuat Kinsiz, MHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımsı İbrahim Kaza ve yöneticilerinin aralarında olduğu siyasi parti temsilcileri, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis üyeleri Mehmet Korkmaz, Mehmed Emin Özkaya, Müjdat Çalış, İstanbul Çankırı Dernekleri (ÇANDEF) Onursal Genel Başkanı ve İBB İç Denetçisi Zekeriya Açıkgöz, Ensar Vakfı Başkanı Değerli Mükayil Bektaş, Ataşehir Birlik Platformu Başkanı Osman Arıkan ve Erdal Uçar’ın aralarında olduğu STK temsilcileri, birlik ve dernek başkanları, dernek üyeleri aileleri ve yakınları ile davetliler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ