logo

Tam Kapanmada İstanbullulara Yapılan Yardımı Açıkladı

Tam Kapanmada İstanbullulara Yapılan Yardımı Açıkladı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, SYDV ve Vefa Sosyal Destek grubu aracılığı ile ayni ve nakdi yardım yapılan İstanbullulara çiftçilerden alınan patates ve soğanın dağıtıldığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) tarafından sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Sevgili İstanbullular Ramazan ayında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımızca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 35.024.989 TL tutarında gıda yardımı, 33.381.829 TL ayni ve nakdi yardım olmak üzere; Toplam 68 Milyon 406 Bin 818 TL yardım yapıldı. #VefaSosyalDestek” ifadelerine yer verildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, açıklamasında #TamKapanma döneminde Sosyal Yardım Programlarıyla, 4-6 Mayıs tarihleri arasında hane başına 1.100 TL, Toplamda ise 344.785 ailemize 379 bin 263 bin 500 TL ödeme yapıldığını kaydetti.

Çiftçilerden alınan patates ve soğanın İstanbullulara dağıtıldığını kaydeden Vali Ali Yerlikaya, “Değerli hemşehrilerim, Mübarek #Ramazan ayında #İstanbul’umuzda, 7 bin 828 ton patates ve Bin 834 ton soğan dağıtımı yapıldı. Çiftçilerimizin yüzü güldü, Vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılandı. dağıtımda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ