logo

Tam Kapanmada Muafiyet ‘Görev Belgesi’ Başvuru Ayrıntıları

Tam Kapanmada Muafiyet ‘Görev Belgesi’ Başvuru Ayrıntıları

İçişleri Bakanlığı “Görev Belgesi Düzenleme” genelgesinde muafiyet kapsamında, iş yeri ve çalışanları için “görev belgesi” başvurusu ile ilgili ayrıntılar netleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

29 Mayıs 19:00 itibarı ile yurt genelinde 17 gün sürecek “Tam Kapanma” uygulaması başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından il valiliklerine gönderilen genelge ile “Tam Kapanma” uygulamasının ayrıntıları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı “Görev Belgesi Düzenleme” genelgesinde muafiyet kapsamında, iş yeri ve çalışanları için “görev belgesi” başvurusu ile ilgili ayrıntılar yer alıyor.

İçişleri BakanlığıSokağa Çıkma Yasağı Muafiyet Belgesi” genelgesi

İçişleri Bakanlığı ‘Sokağa Çıkma Yasağı Muafiyet Belgesi” genelgesi
TIKLAYINIZ

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI E-BAŞVURU SİSTEMİ ÜZERİNDEN “GÖREV BELGESİ” BAŞVURUSU

İçişleri Bakanlığınca valiliklere “Görev Belgesi Düzenleme” konulu genelge gönderildi. Muafiyet kapsamındaki iş yeri, fabrika/imalathane çalışanları, İçişleri Bakanlığı e-Başvuru sistemi üzerinden “görev belgesi” başvurusu yapabilecek.

Kamu Personeli Görev Bildirim Belgesi İndirmek İçin TIKLA

Görev Belgesi İndirmek İçin TIKLA

İçişler Bakanlığı tarafında yapılan paylaşımda mevcut muafiyet belgelerinin 2 Mayıs geçerli olduğu 2 Mayıs günü saat 24.00’de sona ereceği hatırlatılarak; “Tam Kapanma Sürecinde muafiyet kapsamında bulunan iş yerleri tarafından düzenlenmiş olan mevcut görev belgeleri; 2 MAYIS PAZAR SAAT 24.00’e KADAR GEÇERLİ OLACAK” uyarısı yapıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ