logo

Tamer Levent’le Sanata Evet

Tamer Levent’le Sanata Evet

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tamer Levent bir süredir “sanata evet” sloganıyla toplantılar ve etkinlikler düzenliyor, yapılan etkinliklere katılıyor.

Bu etkinliklerden bir yenisi 23 Şubat akşamı Taksim Titanic Otel’de gerçekleşecek.

Etkinlik, sanata ve sanatçıya büyük değer veren ve kültür sanat organizasyonlarına destek olan Lions Kulüpleri 118 E Yönetim Çevresi Federasyonu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

“Niçin ve nasıl sanata evet?” konulu etkinlik için Genel Yönetmen Op. Dr. Sina Mengi şunları söylüyor: “Tamer Levent ülkemizin yetiştirdiği en önemli sanatçılardan ve entelektüellerden birisi. Kendisinden, değişik platformlarda dile getirdiği ‘sanata evet’ sloganını Lions’la buluşturmasını ve Lions kulüplerinin sanata verdiği desteği artırması ile belirli bir sisteme oturtması için yol gösterici olmasını istedik. Sanatın sadece sanat olarak değil de hayatı algılama biçimimiz olarak kavranmasına yönelik kuramsal destek vermesini talep ettik.”

Toplantıya Tamer Levent’in dışında devlet sanatçısı Dilek Türker ve tenor Aykut Yılmaz’ında katılacağı buluşmanın moderatörlüklerini Vedat Akdamar ve Belgin Koçalan Erdem üstleniyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ