logo

Tan Taşçı ve Ezgi Durmuş: ‘Eve Dönüş’ Okurla Buluştu

Tan Taşçı ve Ezgi Durmuş: ‘Eve Dönüş’ Okurla Buluştu

Söz yazarı, besteci ve müzisyen Tan Taşçı ile yazar Ezgi Durmuş’un birlikte kaleme aldıkları kitap “Eve Dönüş” okurlarla buluştu.

Tan Taşçı ve Ezgi Durmuş’un birlikte kaleme aldığı “Eve Dönüş” Destek Yayınları etiketiyle kştapçılarda…

TAN TAŞÇI & EZGİ DURMUŞ “EVE DÖNÜŞ”

Hayatı okumayı bilenler tesadüflere inanmaz…

Söz yazarı, besteci ve müzisyen Tan Taşçı ile yazar Ezgi Durmuş’un birlikte kaleme aldıkları “Eve Dönüş” okuruyla buluştu. Sohbet, anı, biyografi ve kişisel gelişim gibi birçok türü içinde barındıran “Eve Dönüş”, tek bir kategoriye ait olmayan bir kitap olarak farkını ortaya koyuyor.

Taşçı ve Durmuş’un tesadüflerle başlayan ve birbirlerini hiç tanımadan yola çıkmaları ile iki ortak kaleme dönüşmelerini hissedeceğimiz kitapta, kendilerini tanıma yolculuğunda hayata dair yaptıkları sohbetlerini filtresiz ve doğrudan okuyoruz.

Kitap, yazım sürecinde yazar Ezgi Durmuş’un Tan Taşçı’nın sahneden evine giden yolculuğuna eşlik ettiği ve sanatçının duygu dünyasından dinleyenlerine bir kapı aralamasıyla da öne çıkıyor.

Okumayı bilenlerin tesadüflere değil, hayatın göz kırpışlarına ve rehberliğine inandığı, ne çıkılan bu yolculuğun ne de eve dönüşün tesadüf olmadığını bizlere sunan “Eve Dönüş”, okurun hayal dünyasını, hayatındaki renkleri çeşitlendirirken, kararları da onun iradesine bırakıyor.

Tan Taşçı ve Ezgi Durmuş’un birlikte kaleme aldığı “Eve Dönüş” Destek Yayınları etiketiyle tüm kitabevlerinde…

Arka Kapak Yazısı:

Çoktandır devam eden, ancak yeni fark edeceğin bir yolculuktan bahsedeceğim sana…

Öyle ki hepimizin ortak kaderidir bu yolculuk. Belki de bu yüzden yakınız birbirimize. Aynı yolcu otobüsünde yolculuk ettiği insanları mola noktasında görüp tuhaf bir yakınlık hisseden, aynı adrese gittiğine emin olduğu için birbirine sıcak gelen insanlar gibiyiz.  Samimiyetimizin ve ortak umudumuzun asıl sebebi bu.  Başını ve sonunu bilmediğimiz, kendimizi tam ortasında bulduğumuz  bir yolculuktayız ve tek bildiğimiz şey, hızla bir yere döndüğümüz.

Ben o yerin adını EV koydum.

Eser Adı: Eve Dönüş

Yazar Adı: Tan Taşçı & Ezgi Durmuş

Yayınevi: Destek Yayınları

Türü: Kişisel Gelişim

Fiyatı: 120 TL

Sayfa Sayısı: 112

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ