logo

Tayland’da Silahla Ateş Açan Firari Asker 26 Kişiyi Öldürdü

Tayland’da Silahla Ateş Açan Firari Asker 26 Kişiyi Öldürdü

Tayland’ın batısındaki Kançanaburi eyaletine bağlı Muang bölgesinde silahıyla ateş açarak 26 kişiyi öldürüp 57 kişiyi yaralayan askerin, vurularak öldürüldüğü bildirildi.

Tayland’da bir alışveriş merkezinin yakınında insanların üzerine rasgele ateş açan 26 kişiyi öldüren asker, 17 saat saklandığı alışveriş merkezinde öldürüldü.

Jakrapanth Thomma adlı asker, Tayland’da askeri üsteki silah deposundan aldığı silahla komutanına saldırdı. Askeri araçla olay yerinden kaçan saldırgan daha sonra bir alışveriş merkezi yakınında etrafa rastgele ateş açtı.

Tayland’da bir asker AVM’de kalabalığa rastgele ateş açtı. Çok sayıda vatandaşı rehin alan saldırganın en az 17 kişiyi öldürdüğü öğrenilirken, saldırıda yaralananların sayısı hakkında henüz bilgi alınamadı. Tayland Özel Kuvvetleri’nin AVM’ye operasyon düzenleyerek, eylem öncesinde sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptığı öğrenilen saldırganı ölü ele geçirdi.

Tayland’da Terminal 21 isimli alışveriş merkezinde orduda görevli bir asker rastgele ateş açtı. Olayda il bilgilere göre en az 17 kişinin yaşamını yitirdiği belirtiliyor.

Silahlı saldırı ile çok sayıda kişiyi öldüren Jakraphanth Thomma isimli subayın, önce komutanına saldırdığı, ardından onun silahını ve cephanelik çalarak askeri kamptan kaçtığı söyleniyor.

Olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi gelirken, üstünde askeri üniforma ve kaskı olan saldırganın etrafa ateş açtığı belirtiliyor.

Jakrapanth Thomma isimli asker AVM’de katliama imza atarken sosyal medya hesaplarından da paylaşım yaptığı bildiriliyor. Saldırgan, eyleminden önce Facebook hesabında ‘Kimse ölümden kaçamaz’ paylaşımı yaptığı öğrenildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ