logo

TFF ve Kadın Futbol Ligi Kulüpleri Temsilcileri Toplandı

TFF ve Kadın Futbol Ligi Kulüpleri Temsilcileri Toplandı

TFF Bugün Riva tesislerindeki toplantıda TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, Hamit Altıntop ve Rüştü Reçber ile bir araya gelen Türkiye Kadın Futbolu Birlik Yönetimi açıklama yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, Hamit Altıntop ve Rüştü Reçber’in yer aldığı federasyon temsilcileri ile aralrında Ataşehir Belediye Spor’u temsilen Taner Öner’in de olduğu Türkiye Kadın Futbolu Birlik Yönetimi Kadın Futbol liglerini görüşmek üzere toplandılar.

Riva tesislerindeki toplantıda TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, Hamit Altıntop ve Rüştü Reçber ile bir araya gelen Türkiye Kadın Futbolu Birlik Yönetimi, kadın futbolu departmanı kurulduğunu ve başına Necla Kırağası getirildiği açıklandı.

Öte yandan ALG Spor kadın futbol takımının Avrupa liginde ülkemizi temsil edeceği netleşen toplantıda TFF Kadın Futbol ligleri  2020 – 2021 sezonunun Eylül ayında başlaması kararı alındı.

TFF yetkili kurulu onayı ile yürürlük kazanacak kararla liglerden düşmeler kaldırılırken üst lige yüksele ile ilgili kararlar da alındı. Toplantıda kadın futbolu departmanı kurulması kararlaştırıldı.

TÜRKİYE KADIN FUTBOLU Birlik Yönetimi tarafından toplantı ile ilgili yapılan açıklama:

TÜRKİYE KADIN FUTBOLU Birlik Yönetimi ve TFF Bugün Riva’daki toplantıda Birlik ve Beraberlik sergileyerek Kadın Futbolunda güzel günlerin yakın olduğunu hissettirdi.

Her zaman yanımızda olan TFF Başkan Vekili Ali DÜŞMEZ ‘e Hamit ALTINTOP ve Rüştü REÇBER’e sıcak ilgi ve desteklerinden dolayı Kulüpler Birliği olarak Teşekkür ederiz.

KADIN FUTBOLU DEPARTMANI KURULDU

Değerli üyelerimiz; TFF ile yaptığımız toplantımızda  Sn Ali Düşmez, sn Hamit Altıntop, sn Rüştü Rençber ile Türkiye kadın futbolu kulüpler birliği yönetimi olarak bir araya geldik. Bunca süredir uzayan ve hepimizi mutsuz eden bu sürece, toplantıda TFF ve kulüpler birliği olarak birlikte istişare ve fikir alışverişi konusunda pozitif olarak  birlikte hareket etme kararı alarak noktayı koyduk. Artık herşey kulüplerimiz için daha kaliteli ve çözüm odaklı olacaktır. Yeni yönetimden memnuniyetlerini bildirerek kadın futbolu departmanımızın kurulduğunu ve başına Necla Kırağası ile Vahit arkadaşımızın bu departmanda sürekli olacağını bildirerek ilk güzel haberimizi veriyoruz.

GENÇLER SEZON LİG OLARAK DÜZENLENİP OYNATILACAK

İkinci güzel haberimiz olarak başkanımızın yayınlanmak üzere olan statüyü durdurup 1 hafta sonra statüyü TFF ile istişare yaparak isteklerimizin dikkate alınacak şekilde düzenlenmesi konusunda fikir birliğine varılmıştır. Daha sonrasında Necla hocamızda, Vahit beyde toplantıya dahil olarak pozitif destekleriyle bizi memnun etmişlerdir. Gençler ligi önümüzdeki sezon lig olarak düzenlenip oynatılacaktır. TFF lige sponsor bulunması, ligimizin bu sezon adının Dicle Arslan Ligi olarak adlandırılması konusunda memnuniyetlerini ve bize destek olacaklarını bildirdiler.

KADIN FUTBOL LİGLERİ KARARLARI

Hepimizin merakla beklediği sonuç şöyle belirlendi. Liglerimizin Eylül ayında yeni sezona başlaması öngörülüyor. 1. Ligde düşme yok ALG Antep takımı şampiyonlar liginde ülkemizi temsil edecektir. 2. Ligde düşme yok, ortalaması önde olan 4 takım birinci lige yükselecektir. 3.lig Tüm takımların en iyi ortalamasına sahip 24 takım başarı göz önünde tutularak 2. Lige yükselecektir. Diğer isteklerimiz statüyle ilgili görüşmede  fikir birliği yapıp tüm  isteklerimizi gerçekleştirecektir.

Hayırlı uğurlu olsun daha güzel haberleri 1 hafta sonra sizlere vereseceğiz. Saygı ve sevgiler.

TÜRKİYE KADIN FUTBOLU KULÜPLER BİRLİĞİ YÖNETİMİ

TÜRKİYE KADIN FUTBOLU KULÜPLER BİRLİĞİ YENİ YÖNETİMİ:

Başkan: Yaşar Kalender

Başkan yard: Taner Öner

Başkan Yard: Süleyman Türk

Genel sekreter : Suat Özcan

Sayman : Nurcan Çelik

Üye: Metin Taylancı

Üye: Ali Akyüz

Üye: Ali Alanç

Üye: Mehmet Çetinkaya

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ