logo

TİP Başkanı Ali Çoban, ‘Ataşehir Belediye Meclisini Denetleyeceğiz’

TİP Başkanı Ali Çoban, ‘Ataşehir Belediye Meclisini Denetleyeceğiz’

Türkiye İşçi Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı programda Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri adaylarını basınla buluşturdu.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ali Çoban ev sahipliğinde Türkiye İşçi Partisi (TİP) Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda TİP Ataşehir Belediye Meclis üyesi adayları basına tanıtıldı.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ DENETLAYACEĞİZ

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Ataşehir İlçe Başkanlığı meclis üyesi aday tanıtım programında konuşan TİP Ataşehir İlçe Başkan Ali Çoban, neden 31 Mart seçimlerinde Ataşehir’de belediye başkan adayı çıkarmadıklarını açıkladı. Belediye Meclisi üyeleri ile Ataşehir Belediye Meclisi’nin çalışmalarını ve Ataşehir Belediyesi’ni denetlemek istediklerini söyledi.

Türkiye İşçi Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak Ataşehir’in nasıl yönetileceğini belirlemek üzere bir çalıştay düzenlediklerini kaydeden TİP Ataşehir İlçe Başkanı Ali Çoban çalıştayda Ataşehir’in nasıl yönetileceğinin kriterlerini belirlediklerini kaydetti.

 31 Mart seçimlerinde Ataşehir’de belediye başkan adayı çıkarmayış gerekçesini ‘AK Parti’ye kazandırmamak’ olarak tanımlayan TİP Ataşehir İlçe Başkanı Ali Çoban, Ataşehir’de iktidara kaybettirmek adına aday çıkarmadıklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel ile yaptıkları çalıştayı n sonucunu değerlendirdiklerini, hiçbir pazarlık yapmadan, herhangi bir talepleri olmadan aday çıkarmadıklarını kaydeden TİP Ataşehir İlçe Başkanı Ali Çoban, seçimde belediye meclis üyesi adaylığı istemediklerini, herhangi bir sorumluluk istemediklerini; ‘koşulsuz, şartsız’ aday çıkarmamak kararı aldıklarını ifade etti.

31 Mart yerel seçimlerinde seçime katılacakları belediye meclis üyesi adaylarını belirlediklerini kaydeden Türkiye İşçi Partisi (TİP) Ataşehir İlçe Başkanı Ali Çoban, Ataşehir’in en iyi şekilde yönetilmesi için, belediye meclisinin rantçı değil, halkçı politikalarla yönetilmesini sağlamak için; rantçı politikalar üretildiğinde karşısında durmak için; muhalefet yapmak, ses çıkarmak, kamuoyunu ve halkı bilgilendirmek ve bir denetleme mekanizması olmak için belediye meclisinde oyları Türkiye İşçi Partisi’ne istiyoruz.” dedi.

Ataşehir’de düzenlenen çalıştayda; Ataşehir’in yönetimi ile ilgili 7 tane ülke belirlediklerinin altını çizen Ali Çoban, bunların en önemlilerinin; “Sosyalist ve Halkçı belediye”, “halkın yararına bir dönüşüm programı”, “Ataşehir’deki kreş yetersizliği” olarak öne çıktığını ifade etti.

Ali Çoban, çalıştayda “Ataşehir’deki kreş yetersizliği”ne dikkat çekildiğini, kadınların çalışma hayatında daha çok yer almaları için öneminin vurgulandığı çalıştayda belediye işçilerine sorunlarını dinlediklerini söyledi.

TİP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi 31 Mart Adayları Belli Oldu TIKLAYINIZ

TİP Ataşehir Belediye Meclisi Üyeliği için yarışacak adaylarının listesi:

AD – SOYADMEMLEKETMESLEKCİNSİYETMEZUNİYET
1Ayten Polat AkkayaGümüşhaneİletişim DanışmanıKadınDoktora
2İlknur CoşkunErzincanEsnafKadınLisans
3Ezgi Yenisöz YılmazBitlisFotoğrafçıKadınLisans
4Bektaş DeneriMalatyaÖğrenciErkekDoktora Öğrencisi
5Murat ŞişmanRizeEmekli ÖğretmenErkekLisans
6Tevfik Bülent İlçölAnkaraDoktorErkekDoktora
7Oğuzhan GüdekOrduHeykeltıraşErkekLisansüstü
8Şehriban Semira DemirİstanbulPsikologKadınLisans
9Sibel KocabıyıkSamsunFinans YöneticisiKadınLisansüstü
10Feryal ÇabukMardinDoktorKadınDoktora
11Duygu Dilan KayaTunceliÇevre MühendisiKadınLisans
12Aslı Bayraktar ArıkanKahramanmaraşPilates EğitmeniKadınLisans
13Bülent KayaErzincanSatış SorumlusuErkekLise
14Müzeyyen DurgunİzmirTiyatro SanatçısıKadınLisans

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ