logo

Trabzonspor’un Olaylı Fenerbahçe Maçı Cezası Açıklandı

Trabzonspor’un Olaylı Fenerbahçe Maçı Cezası Açıklandı

pfdkProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), olaylı Fenerbahçe maçı için Trabzonspor’a 6 maç, Beşiktaş ve Bursaspor’a da 1’er maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

PFDK toplantıda aldığı kararla; 10.03.2014 tarihinde oynanan Trabzonspor – Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı kendi sahasında 1 resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezası ve 80.000. Tl para cezası verdi.

Aynı müsabakada Trabzonspor taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle kendi sahasında 5 resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezası ile cezalandırıldığı açıklandı.

09.03.2014 tarihinde oynanan Beşiktaş – Eskişehirspor Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000. Tl para cezası, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı kendi sahasında 1 resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezası ve 80.000. Tl para cezası ile cezalandırıldı.

08.03.2014 tarihinde oynanan Bursaspor – Kardemir Karabükspor Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 5. Kez gerçekleştirilmesinden dolayı kendi sahasında 1 resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezası ve 150.000. Tl para cezası verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) toplantıda alınan kararla; Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl’a 45 gün hak mahrumiyeti, Gaziantepsporlu futbolcu Binya’ya 3 maç, Sivassporlu futbolcular Kadir Bekmezci ve Cicero Joao de Cezare’ye 1’er maç men cezası ve Sivas Sporlu görevli ile Kayseri Erciyes spor’a ihtar verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ