logo

Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu Çankırı Çerkeş’te

Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu Çankırı Çerkeş’te

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Programı yapımcısı ve sunucusu Turgay Başyayla, Show Tv de yayınlanacak programının çekimini Çerkeş Fişek Ali Konağı ve Örenköy’de yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çerkeş’in yöresel lezzetlerini tanıtmayı amaçlayan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Programı çekimleri Fişek Ali Konağı ve Örenköy’de gerçekleştirildi.

TURGAY BAŞYAYLA İLE LEZZET YOLCULUĞU ÇERKEŞ’TE ÇEKİMLERİNİ TAMAMLADI

Çankırı asıllı olan Turgay Başyayla, program çekimlerinin tamamlanması sonrasında Çerkeş Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Hasan Sopacı ile makamında görüştü.

Turgay Başyayla’nı program çekimi ve ziyareti ile ilgili konuşan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı,  “Ulusal bazda yayın yapan güzide insanların burada bulunmasından ve burada ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Programlarında ilçemize yer verdikleri ve nazik ziyaretleri için Turgay bey ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

ANADOLU’NUN GELENEKSEL LEZZETLERİ İLE TANIŞTIRIYOR

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Anadolu’nun damakları bayram ettiren geleneksel lezzetleri ile tanışıp, kültürel ve doğal güzelliklerine doğru masalsı bir yolculuğa çıkarıyor. Çankırılı sanatçı Turgay Başyayla, sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde sizlerle buluştururken, yurdumuzun yüzlerce yıllık eşsiz tarlarını; il il, ilçe ilçe, köy köy gezip izleyicileri ile buluşturmayı amaçlıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ