logo

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi Bayramda Ataşehirlilerle

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi Bayramda Ataşehirlilerle

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday’ın katılımı ile sokağa çıkma kısıtlamasında maske dağıttı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Pandemi sürecinde ekonomik sıkıntı içindeki Ataşehirlilere desteğini sürdüren Türk Kızılayı Ataşehir şubesi, yönetimi, çalışanları ve gönüllüleri ile birlikte çalışmalarını yürütüyor.

Ramazan Bayramı tatilini de içine alan 4 günlük sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde ihtiyaç sahiplerine yardım ve destek çalışmalarını sürdüren Türk Kızılayı Ataşehir şubesi, yönetimi, çalışanları ve gönüllüleri Ataşehirlilere süt, kurabiye ve maske dağıttılar.

Türk Kızılayı Ataşehir şubesi, yönetimi, çalışanları ve gönüllüleri tarafından yürütülen çalışmalara katılan Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ile Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, vatandaşlara süt, kurabiye ve maske dağıtımına katılarak destek verdiler.

Türk Kızılayı Ataşehir şubesi tarafından yapılan paylaşımda; “Kızılay Ataşehir olarak Ataşehir Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü katılımlarıyla birlikte sokağa çıkma kısıtlamasında süt, kurabiye ve maske dağıtımlarımızı gerçekleştirdik.” İfadelerine yer verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ