logo

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Ataşehir Küçükbakkalköy’de 6- 12 Mayıs Kızılay Kan Haftası nedeniyle Ataşehir Kaymakamlığı ve Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi işbirliğiyle Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

6- 12 Mayıs Kızılay Kan Haftası nedeniyle Ataşehir Kaymakamlığı ve Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi işbirliğiyle Ataşehir Küçükbakkalköy’de Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

Türk Kızılayı tarafından, kan insan hayatı için çok önemli olduğu ve yapay olarak üretilmesinin mümkün olmaması nedeniyle insanların kan bağışına yönlendirmek ve bu konuda bilinçlendirmek için her yıl 6-12 Mayıs tarihlerinde Kızılay Kan Haftası olarak kutlanıyor.

Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde düzenlenen kampanyaya Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Kaymakamlık birim müdürleri ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kan Bağış Kampanyası’na katılarak destek veren Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, “6-12 Mayıs haftası, ülkemizde her yıl Kızılay Kan Haftası olarak kutlanmaktadır. Bugün kan bağışı noktamız Küçükbakkalköy prestij caddesinde… Bütün vatandaşlarımız davetlidir.” Diyerek Ataşehirlileri kampanyaya katkı vermeye davet etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ