logo

Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde yarı final karşılaşmaları Başlıyor

Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde yarı final karşılaşmaları Başlıyor

Çeyrek final maçları tamamlanan Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde yarı final karşılaşmaları Fomget Gençlik ve Fatih Vatan ile ALG Spor ve Beşiktaş arasında oynanacak.  

Recep Kenan/itvhaber.com

Çeyrek final sonucunda üst tura çıkan takımların belirlendiği Turkcell Kadın Futbol Ligi‘nde yarı final karşılaşmaları 2 Mayıs’ta oynanacak.

Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde Fatih Vatan ve Fomget Gençlik yarı finalde

Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde çeyrek final maçları tamamlandı. Normal süresi ve uzatma devreleri 1-1 sona eren günün ilk mücadelesinde, Konak Belediye Spor‘a penaltı vuruşları sonunda 4-3 üstünlük sağlayan Fatih Vatan Spor adını yarı finale yazdırdı. Turkcell Kadın Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu‘nun son çeyrek final randevusunda Fomget Gençlik ve Spor ile Adana İdmanyurduspor karşı karşıya geldi. Maçı 2-1 kazanan Fomget Gençlik ve Spor yarı finale yükseldi.

Önceki gün oynanan karşılaşmalar sonucunda ilk yarı finalist ekipler ALG Spor ile Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı olmuştu.

YARI FİNAL OYNANIYOR

Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde yarı final karşılaşmaları 2 Mayıs’ta yapılacak. İlk maçta saat 16.00’da Fomget Gençlik ve Spor ile Fatih Vatan Spor karşılaşacak. Diğer yarı finalde ALG Spor ile Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı, saat 20.00’de finale yükselebilmek için mücadele edecek.

FİNAL MAÇI 5 MAYIS’TA

Yarı final maçlarını kaybeden takımlar 5 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00’te üçüncülük müsabakasında karşı karşıya gelecek. Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu’nun şampiyonu ise 5 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de oynanacak final maçı ile belli olacak.

Antalya’daki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde yapılacak bu karşılaşmalar seyircisiz oynanacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakalarda normal sürenin eşitlikle tamamlanması durumunda uzatma devrelerine geçilecek. Bu bölümde de beraberlik bozulmazsa penaltı vuruşları yapılacak.

KARŞILAŞMALAR CANLI YAYINLANIYOR

Karşılaşmalar D Smart platformunda 82. kanalda yer alan Spor Smart 2’den ve Sports TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Turkcell Kadın Futbol Ligi Yarı Final Maçları

2 Mayıs 2021 SAAT:16:00 FOMGET GENÇLİK VE SPOR FATİH VATAN SPOR
2 Mayıs 2021
SAAT: 20:00
BEŞİKTAŞ A.Ş. ALG SPOR

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ