logo

Türkiye Belediyeler Birliği Filistin’de İftar Programı Düzenliyor

Türkiye Belediyeler Birliği Filistin’de İftar Programı Düzenliyor

Türkiye Belediyeler Birliği, Türkiye ile Filistin yerel yönetimleri arasında dostluk bağlarının güçlendirilmesi amacıyla Batı Şeria El-Halil’de iftar programı düzenliyor.

Türkiye Belediyeler Birliği, Türkiye ile Filistin yerel yönetimleri arasında dostluk bağlarının güçlendirilmesi ve kardeş şehir ilişkilerinin daha etkin hale getirilmesi amacıyla 30 Mayıs 2019 tarihinde Filistin’in Batı Şeria bölgesinde bulunan El-Halil şehrinde halka açık bir iftar programı düzenleyecek.

Filistin şehirleri ile kardeş şehir ilişkileri bulunan belediyeleri bir araya getirecek olan etkinlikte Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, TBB Genel Sekreter Vekili Ahmet Kazan ve TBB Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen hazır bulunacaktır.

Programın açılış konuşmaları Filistin El-Halil Belediye Başkanı Tayseer Abu Sneıneh, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından yapılacaktır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ