logo

11 Ağustos 2015

Türkiye Polis ve Asker Şehitlerini Uğurladı

Türkiye Polis ve Asker Şehitlerini Uğurladı

_ cankiri_sehit (0)PKK terör örgütü saldırılar sonucunda şehit düşen polisler Doğan Acar, Şahin Polat Aydın ve Mustafa Yahya Mertcan,  er Doğan Acar, onbaşı Barış Aybek ve Şube Müdürü Beyazıt Çeken toprağa verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Önceki gün Sultanbeyli fatih polis Merkezi’ne saldırı sırasında çıkan çatışmada şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken Konya’da ve Şırnak’da 6’ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’na bağlı Akdizgin Üs Bölgesi’nde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen piyade onbaşı 21 yaşındaki Barış Aybek Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde toprağa verildi.

Şube Müdürü Beyazıt Çeken Konya’da…

İstanbul Sultanbeyli’de yapılan saldırıda şehit olan Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken, Konya Musalla Bağları Mezarlığı’ndaki Konya Şehitliği’nde ebediyete uğurlandı.

DHKP-C üyesi teröristler önceki gece Sultanbeyli’deki Fatih Polis Merkezi’ne bombalı saldırı düzenlemiş, saldırıda polisle teröristler arasında çatışma çıkmış ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken ağır yaralanmıştı.

Çankırı Şehidi Mustafa Yahya Mertcan’ı Uğurladı

Şırnak’ın Silopi ilçesindeki terör saldırısında şehit olan özel harekat polisi Mustafa Yahya Mertcan Çankırı Eldivan’da şehit dayısı Yahya Coşkuner’in yanına defnedildi.

Şırnak’ın Silopi ilçesindeki terör saldırısında şehit olan özel harekat polisi Mustafa Yahya Mertcan’ın cenazesi, Çankırı’da 25 yıl önce şehit olan dayısı Yahya Coşkuner’in mezarının yanında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Silopi’de şehit olan Mustafa Yahya Mertcan adını aldığı 25 yıl önce şehit olan dayısı Yahya Coşkuner ile aynı kaderi paylaştı. 25 yıl sonra şehit olan Mustafa Yahya Mertcan şehit dayısı Yahya Coşkuner’in yanına defnedildi.

Şahin Polat Aydın Güdül’de…

Şırnak’ta, teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Şahin Polat Aydın, Ankara’nın Güdül ilçesinde toprağa verildi.

22 yaşında olan şehit polis Şahin Polat Aydın’ın ve 3 ay önce göreve başladığı Şırnak Silopi’deki terör saldırısında şehit olmuştu.

Doğan Acar Denizli Pamukkale’de…

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca askeri helikoptere açılan ateş sonucu şehit olan piyade er Doğan Acar’ın cenazesi, memleketi Denizli’nin Pamukkale ilçesinde defnedildi.

Şehidin babası Mehmet, annesi Fatma ve kardeşi Şahin Acar, tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı cenaze namazı Akhan Mezarlığı’nda kılındı

Resul Kayaoğlu Elazığ Kovancılar’da…

Şırnak’ın Silopi ilçesindeki terör saldırısında şehit olan özel harekat polisi Resul Kayaoğlu’nun (29) cenazesi de memleketi Elazığ’ın Kovancılar ilçesine bağlı Aşağı Köse köyünde defnedildi.

Şehit Polis Memuru Resul Kayaoğlu’nun cenazesi Aşağı köyü mezarlığına getirildi. Şehit polis memuru Kayaoğlu’nun cenazesi, dualar eşliğinde köy mezarlığında toprağa verildi.

Barış Aybek Malatya’da Uğurlandı

Şırnak 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı Akdizgin üs bölgesine, terör örgütü mensubu bir grup tarafından uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit olan piyade onbaşı Barış Aybek’in (22) cenazesi, memleketi Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde defnedildi.

Doğu Mahallesi Camisi’ndeki cenaze namazının ardından mezarlığa götürülen Şehit Piyade Onbaşı Barış Aybek’in cenazesi Doğanşehir ilçesine bağlı Gürobası köyüne götürülerek toprağa verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ