logo

TÜRKİYE’DE İLK: AVM’DE GS CİMNASTİK SALONU AÇILDI

TÜRKİYE’DE İLK: AVM’DE GS CİMNASTİK SALONU AÇILDI

Türkiye’de ilk kez AVM’de GS Store’nin de yer aldığı çok amaçlı Cimnastik Salonu Futbolun ünlü ismi Yılmaz Vural ve GHSM Seyfi Güneysu’nun katılımı ile yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Küçükbakkalköy’deki AVM’de Göztepe’yi çalıştıran ünlü Futbol Antrenörü Yılmaz Vural ve Ataşehir Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu’nun katılımı ile açılışı gerçekleştirilen GS Store ve Jimnastik Salonu temel, artistik ve ritmik cimnastik alanında sporcuların yetişmesine olanak sağlayacak antrenman için gerekli olan ekipmanlara sahip.

Çocukların spor aktivitelerini yaparken yetişkinlerin de AVM’de alışveriş ve benzeri alanda vakit geçirme olanaklarına sahip olacağı Galatasaray cimnastik Okulu ve GS Store‘nin yer aldığı cimnastik salonunda yakında eğitime başlayacak olan Yaz Okulu’nda çocuklara yönelik Jimnastik dışında; Tırmanma, Yüzme, Drama, Sporda Terapi,  Tekwando, Bale, Yoga, Satranç, Oyun Atölyesi alanlarında eğitim verilecek.

Türkiye’de olmayanı Ataşehir’de yaptıklarını, AVM içine spor salonu açtıklarını kaydeden işletme sahiplerinden Çağrı Çağal  650 m2 büyüklüğünde olan cimnastik salonunun 2 – 12 yaş arası çocuklara hizmet vereceğini belirterek, 420 kapasitelerinin 250 kontenjanını doldurduklarını söyledi.

Ataşehirli ailelerin yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Spor Akademisi mezunu, Futbol Antrenörü Çağrı Çağal, salonda jimnastik, aikido, bale, tekwando ve karete eğitimi verdiklerini kaydederek, bu eğitimlerin yaş guruplarına göre ayrı ayrı kategorilerde verildiğinin altını çizdi.

GS Store hizmeti ve cimnastik eğitiminin salonda ve Galatasaray Kulübü adına diğer eğitimlerin ise STA eğitim Kurumları adına gerçekleştirildiğini söyleyen Spor Akademisi mezunu, Futbol Antrenörü Çağrı Çağal, yaz aylarında da yaz okulu açılacağını kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ