logo

‘Türkiye’yi Huzura Kavuşturacak Adımlar Kararlılıkla Atacak’

‘Türkiye’yi Huzura Kavuşturacak Adımlar Kararlılıkla Atacak’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: 28 Mayıs’taki seçimde 13 milyon sığınmacıyı yollayacak politikaya ve politikacılara destek ve Kılıçdaroğlu’na oy verin.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı seçimi 2. turunda Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘nu destekleme kararı verdiklerini açıkladı.

Ümit Özdağ “Türkiye’nin en büyük sorununun 13 milyona yakın sığınmacı ve kaçağın vatanlarına geri yollanması olduğuna dikkat çekilen açıklamada, anne ve babalarınızdan aldığınız Türkiye’yi çocuklarınızı devretmek istiyorsanız 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde 13 milyon sığınmacıyı vatanına yollayacak politikaya ve politikacılara destek verin ve Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verin.” Dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çıkışta birlikte açılama yaptıkları açıklamada, Türkiye’yi huzura kavuşturacak adımları kararlılıkla atacaklarını vurguladı.

Ziyaret sonrası Zafer Partisi Genel Merkezi çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin geleceği açısından genel başkanlara ve siyasi partiye sorumluluk düştüğünün altı çizildi.

TÜRKİYE’Yİ HUZURA KAVUŞTURACAĞIMIZ ADIMLARI KARARLILIKLA ATACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada, “2 genel başkanın imza attığı bir metin oluşturulduğu belirterek, “Türkiye’nin geleceği açısından, huzurlu bir Türkiye olması açısından güçlendirilmiş bir parlamenter sisteme kavuşup, daha sağlıklı bir yol yürümesi açısından, her bir genel başkana ve siyasi partiye sorumluluk düşüyor. Bizler de bu sorumluluğun birinciliği de olarak bir araya geldik. Oturduk konuştuk. Kurmaylarımızla konuştuk. Ev sahipliği yaptığı için genel başkan ve arkadaşlarına teşekkür ederim. Umarım seçim sonrası çok daha güzel bir atmosferde buluşacağız ve Türkiye’yi huzura kavuşturacağımız adımları kararlılıkla atacağız.” Dedi.

11 MİLYAR DOLAR SIĞINMACILARA HARCAYARAK TÜRKİYE’Yİ FAKİRLİKTEN KURTARAMAYIZ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ açıklamasında, “Türkiye’nin en büyük sorununun 13 milyona yakın sığınmacı ve kaçağın vatanlarına geri yollanmasıdır. Bu 13 milyon vatanlarına geri yollanmadan ve yenilerinin yerine gelmesi kararlı politikalarda engellenmeden Türkiye’nin ekonomik sorunlarını aşması mümkün değil. 11 milyar dolar sığınmacılara harcayarak Türkiye’yi fakirlikten kurtaramayız. Kiraların yükselmesini engelleyemeyiz. Vatandaşlık satarak Türk halkının gayrimenkul almasını sağlayamayız. Sokaklarda güvenliği sağlayamayız. Çocuklarımıza iş bulamayız. Bir ülke 13 milyon sığınmacıyla ekonomisini, güvenliğini doğru bir çizgiye oturtamaz. Bundan dolayı 14 Mayıs seçimlerine giderken Türkiye halkından Biz Zafer Partisi olarak sığınmacıları vatanlarına geri yollamak için destek istedik.” İfadelerine yer verdi.

UYGULANAN AMBARGO VATANDAŞA ULAŞMAMIZI ENGELLEDİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ açıklamasında şu ayrıntılara yer verdi.

“Partimizin Yeni kurulmuş olması, uygulanan ambargo vatandaşa ulaşmamızı engelledi. 1. turun sonunda gördü ki ortaya çıkan o siyasi görünüm iki adayın 28’inde 2. tur yarışı için çerçeve oluşturdu.”

ANLATTIKLARI SIĞINMACILARIN GERİ GÖNDERİLMESİNİ İÇERMİYORDU

AK Parti başkan vekili Numan Kurtulmuş ziyaret etti. Bizden destek istediler. Anlattıkları sığınmacıların geri gönderilmesini içermiyordu.

KILIÇDAROĞLU’NU İKİNCİ TURUNDA DESTEKLEME KARARI VERDİK

“Kemal Bey ile görüştük. Kemal Bey, çok net bir şekilde sığınmacıların vatanlarına dönmesi gerektiğini ve bu politikayı izleyeceğini söyledi. Bu politikanın detaylarını konuştuk. Zafer partisinin önermiş olduğu; bir sene içerisinde uluslararası hukuka uygun, insan hakları gözeten, Suriyelilerin güvenliğini Suriye’de sağlayacak; Türk ekonomisinin üzerindeki büyük yükü de kaldıracak, sokaklarımızda tekrar güvenli hale getirecek, uyuşturucu etkilerinin sokaklarımızdan, okulların önünden sökecek bir model üzerinde fikir birliğine vardık. Bundan dolayı Zafer Partisi olarak sayın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda destekleme kararı verdik.”

ÜLKEMİZİN GÖÇMENİSTAN OLMAMASININ TEK YOLU

 “1. turda Cumhur İttifakına oy vermiş, Millet İttifakı ve Ata İttifakına oy vermiş değerli seçmene, bütün seçmenlere çağırım şu; değerli yurttaşlar eğer annelerinizden ve babalarınızdan aldığınız Türkiye’yi çocuklarınızı devretmek istiyorsanız, Türkiye’nin Türkiye olarak kalmasını istiyorsanız, göçmenistan olmasını istemiyorsanız, kızınız sokağa çıktığı zaman endişelendirmek istemiyorsanız, oğlunuzu köşedeki bakkala güveni içinde yollamak istiyorsanız; 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde 13 milyon sığınmacıyı vatanına yollayacak politikaya ve politikacılara destek verin ve Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verin. Bu ülkemizin göçmenistan olmamasının tek yolu.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ