logo

U-15 Ligi Şampiyonu Örnek Spor Kupasını Aldı

U-15 Ligi Şampiyonu Örnek Spor Kupasını Aldı

2018-2019 futbol sezonunda U-15 Ligi B Kategorisi 26. Grubunda şampiyon olan Örnek Gençlik Spor Kulübü’ne kupasını ASKF temsilcisi Ekrem Köse ve Belediye başkan yardımcıları verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

2018-2019 futbol sezonunda U-15 Ligi B Kategorisi 26. Grubunda şampiyon olan Örnek Gençlik Spor Kulübü kupasını ASKF temsilcisi Ekrem Köse tarafından verildi.

Ataşehir Doğuşspor sahasında düzenlenen törene Örnek Spor Kulübü Kurucu Başkanı Hasan Öztürk ve kulüp başkanı Adnan Erol’un da katıldığı törende Ataşehir Amatör Spor kulüpler Birliği ASKF (Amatör Spor Kulüpler Federasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ataşehir Belediye Meclis üyesi Ekrem Köse, Atşehir Belediye Başkan yardımcıları Deniz Kutlu ve Kalender Özdemir ile Ataşehir Belediyesi eski Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Der ile Meclis üyesi Süleyman Karadağ, Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ali Cihan Sakman, spor kulüpleri yöneticileri, şampiyon Örnek Spor U-15 takımı ve diğer sporcuları katıldılar.

Kupa töreninde konuşan Örnek Gençlik Spor Kulübü Başkanı Adnan Erol, sporcuları ile birlikte bütün Ataşehir amatör sporcularının başarısının devamını dileyerek, Örnek Gençlik Spor U-15 futbol takımının başarısında emeği geçenlere ve yöneticileri ile sporcularına teşekkür etti.

ATAŞEHİR’DEKİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİN YANINDAYIZ

Başkan Battal İlgezdi’nin ilk günden itibaren verdiği, talimatlar doğrultusunda Ataşehir’deki amatör spor kulüplerinin yanında olduklarını ve desteklerini sürdürdüklerin kaydeden Ataşehir Belediye başkan yardımcıları adına konuşan Kalender Özdemir ve Abdullah Der şampiyon olan Örnek Gençlik Spor Kulübü U-15 futbol takımı sporcuları, teknik ekibi ve yöneticilerini kutladı.

HEDEF; AMATÖR SPOR TESİSLERİNİ İYİLEŞTİRMEK VE YENİLERİNİ KAZANDIRMAK

U-15’te şampiyon olan Örnek Gençlik Spor Kulübü sporcu ve yöneticilerini kutlayan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, Ataşehir’deki amatör spor tesislerini iyileştirmek ve yenilerini kazandırmak için çalıştıklarını, kısıtlı imkanlar ve tesisi için alan eksikliği nedeniyle ulaşmayı hedefledikleri boyutta spor alanı ve tesislerini Ataşehir’e kazandırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

U-15 B’DE ŞAMPİYON OLDU, U-15 A KATEGORİSİNE YÜKSELDİ

U-15 B Kategorisinde 26. Gurupta şampiyon olan, U-15 A kategorisine yükselen Örnek Gençlik Spor Kulübü’nün ikinci kupayı getirdiğini kaydeden ASFK Temsilcisi Ekrem Köse, amatör kategoride Ataşehir’e bu sezon 20’nin üzerinde kupanın geleceğini, bu alanda başarının giderek arttığını, yeni sezonda U-15 A kategorisinde mücadele edecek Örnek Gençlik Spor Kulübü’nün orada da başarılı olacağına inandığını söyledi.

ALİ DÜŞMEZ BAŞKANLIĞINDA KUPALAR ZAMANINDA HAK EDEN KİŞİLERE VERİLİYOR

U-15’te şampiyon olan Örnek Gençlik Spor Kulübü’nün kupasının Atyaşehir’e 2018/2019 sezonunda Ataşehir’e gelen ikinci kupa olduğunun altını çizen Ataşehir Amatör Spor kulüpler Birliği ASKF (Amatör Spor Kulüpler Federasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ataşehir Belediye Meclis üyesi Ekrem Köse, Ataşehir Belediyesi başkan ve yardımcılarının amatör spora ve sporcularına verdiği değerin altını çizerek, “Ali Düşmez başkanımızın selamını getirdim. Eskiden kupalar sezon biter, 3 – 4 sezon sonra verilirdi. Takımlar şampiyon olur, kupalar verilmezdi. Son 3 seneden itibaren, Ali Düşmez başkanlığında kupalar, maçlar bitmeden, hak eden kişilere, bizzat hak eden kişilerin kaldırması için gününde veriliyor. Güzel bir hatıra oluyor.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ