logo

20 Aralık 2023

Uğur Arslan: Hayatıma Güzellikler Girmeye Başladı

Uğur Arslan: Hayatıma Güzellikler Girmeye Başladı

Fit hali ile dikkat çeken ünlü televizyoncu ve şair Uğur Arslan,, uzun süredir aldığı Meridyen Terapi ile genç ve formda kaldığını ifade etti.

Ünlü televizyoncu ve şair Uğur Arslan, ünlülerin terapisti Tamay Çelik’in sosyal medya sayfasına konuştu. Fit hali ile dikkat çeken yakışıklı televizyoncu, uzun süredir aldığı Meridyen Terapi ile genç ve formda kaldığını ifade etti.

“Hayatıma güzellikler girmeye başladı, kötü tipler de hayatımdan uzaklaştı.”

Hayatında çok güzel gelişmelerin olduğunu ifade eden Arslan, ”Sanki bir enerji yükselmesi ve frekans değişimi yükselmesi oldu. Kendimi daha enerjik ve frekansı yüksek hissediyorum. Dolayısı ile iyi insanlarla karşılaşmaya, iyi işler yapmaya, güzellikler hayatıma girmeye başladı. Kötü frekanslı birtakım kötü tipler de Allah’ına kavuşmaya başladı. Hayatımda böyle bir değişiklik var. Uzaklaştılar onlar da.” Dedi.

Tamay Çelik ise Uğur Arslan’ın değişiminin nedenini yorumlayarak, “Bedenimizdeki enerjiler dengelendiğinde ve yüksek frekansta olduğumuz zaman, yüksek frekanstaki olayları kendimize çektiğimiz gibi isteklerimiz de daha hızlı olur. Ayrıca enerjisi düşük olan insanlar da hayatımızdan çıkar, aynı ortamda duramayız. Maddi olarak da kendimizi daha güçlü hissederiz, çünkü para da bir enerjidir ve enerjimiz yüksek olduğunda bize gelir.” Şeklinde konuştu.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ