logo

Ulaş Kılıç, ‘Atatürkçü Düşünce Doğru Anlaşılmadı’

Ulaş Kılıç, ‘Atatürkçü Düşünce Doğru Anlaşılmadı’

Ulaş Kılıç başkanlığındaki Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi 2018 yılı burs için kaynak sağlamak amacıyla Prof. Dr. Ümit Kocasakal’ın katıldığı kahvaltısı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Atatürkçü düşüncenin yaşatmak gençliği ve geleceğe yöneltmek amacıyla bir mücadele içinde olduklarını kaydeden Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi Başkanı Ulaş Kılıç, Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarken Atatürk’ün hiç şeyi bir olmadığının altını çizerek, “Bunca zamanda biz ne kattık buna?” diye sorarak; Yaşatmaya çalıştıkları Atatürkçü Düşüncenin doğru anlaşılmadığını söyledi.

SÖZDE ATATÜRKÇÜLÜK, ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCEYE HİÇBİR ŞEY KATMAZ

“Sözde Atatürkçülük, Atatürkçü düşünceye hiçbir şey katmaz” diye konuşmasını sürdüren ADD Ataşehir Şubesi Başkanı Ulaş Kılıç, Atatürkçülüğün bir yaşam biçimi olduğunun altını çizerek, “Birileri dini kullanıp bir şeyler yok ederken, bizde Atatürk’ü yok ediyoruz. Biz Atatürk’ü doğru anlayacağız. Atatürkçü düşünceyi doğru anlayacağız. Atatürkçülük bir yaşam biçimidir” dedi.

ATATÜRKÇÜLÜĞÜ DOĞRU ANLARSAK GELECEĞİ DOĞRU İNŞA EDERİZ

Kılıç, “Atatürkçülüğü doğru anlarsak geleceği doğru inşa ederiz. Biz doğru gençler yetiştirebilirsek Atatürkçülüğü yeniden inşa edebilirsek, yeniden aydınlanma başlayacaktır. Burslarımızla Atatürk çizgisinde bir çocuk yetiştirebiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

SİYASETTE DOĞRU İNSANLARA İHTİYACIMIZ VAR

Ülkenin aydınlığı için düzgün siyasetçi ve STK yöneticilerine ihtiyaç olduğunun altını çizen Ulaş Kılıç, konuşmasında, “Siyasette doğru insanlara ihtiyacımız var. Bu ülkenin aydınlığı için bir şeyler yapılmalı. Bunu siyasette de yapacağız. Derneklerde de yapacağız, sivil toplum kuruluşlarında da yapacağız. Sonuç bu ülkenin aydınlanması olacak.” ifadesine yer verdi.

BİZİM “O”NDAN ÜMİDİMİZ ÇOK FAZLADIR

Konuşmasının son bölümünde, “Bugün bize Ulu Önderimizi bahşeden, anlamımızı başlatan Ulu Önderimizin annesinin vefat yıldönümü. Ulu Önderimizin annesi Zübeyde Hanım saygıyla özlemle ve minnetle almak istiyorum” ifadeleri ile Ulu Önderimizin annesi Zübeyde Hanım’ı ölüm yıldönümünde anan konuşmacı olarak programa katılan Ümit Kocasakal ile ilgili ise, “Prof. Dr. Ümit Kocasakal ülkenin aydınlanmasında çok faydalı olacaktır. Bizim ondan ümidimiz çok fazladır” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ