logo

Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Ataşehir programı

Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Ataşehir programı

11-isci-filmleri-festivali-atasehirAtaşehir Kent Konseyi ve Uluslararası İşçi Filmleri Komitesi’nin 1-7 Ekim’de düzenlediği 11. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Ataşehir filim gösterim ve etkinlik programı.

Vedat Türkali özel gösterimi ile 1-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan 11. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Ataşehir programındaki film gösterimlerinde; senaryosu Vedat Türkali’ye ait “Karanlıkta Uyananlar”, “Kara Çarşaflı Gelin”, “Otobüs Yolcuları”,  “Güneşli Bataklık” ve “Bedrana” isimli filmler izleyicilerle buluşacak.

acilis-gecesi_afis

2 Ekim’de, Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda, “Aşağı Yukarı Galata” “Karanlıkta Uyananlar” ve Tarık Akan’ın “Yol” isimli filmler izleyicilerle buluşacak. Aynı gün İçerenköy Beşik Sanat Merkezi’nde ise Bo Widenberg’in yönetmenliğini yaptığı “Joe Hill” isimli film gösterilecek.

3_ekim_arguvan

3 Ekim’de, Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde; “İçimizdeki Düşmanlar”, “Marx Geri Döndü”, “Ve Geldik”, “Çoban Ateşlerinin Yandığı Yerde Kavel’de” , “Kara Çarşaflı Gelin”, “Sürgün Türküleri” ve “Duvar” isimli filmler gösterilecek. Aynı gün İçerenköy Arguvan Merkez Derneği’nde “Gelin” ve “Otobüs Yolcuları” isimli filmler gösterilecek.

Festival kapsamında 4 Ekim’de, İçerenköy Cemevi Etkinlik Salonu’nda; “Cennet Batıda”, “Portakalın Uykusu”, “Bir Avuç Cennet”, “Güneşli Bataklık”, “Gözyaşı Yolu”, “Geride Kalanlar” ve “Tozbezi” isimli filmler izleyiciyle buluşacak.

4-_ekim-psa

5 Ekim’de, Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nde; “Peki Şimdi Nereye”, “Kapalı Gişe”, “Bedrana” ve “Nefesim Kesilene Kadar” isimli filmlerin gösterimi yapılacak. Aynı gün Sinop Göller Kültür Derneği’nde ülkemizin en eski çevrecilerinden nam-ı diğer Tarzan Kemal’in ömrünü doğaya ve çevreye adayışının anlatıldığı “Tarzan Kemal” isimli film gösterilecek.

5-ekim-ferhatpasa5-ekim-goller

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ