logo

Ümit Özdağ Yerel Seçime Giderken İYİ Parti’yi Anlattı

Ümit Özdağ Yerel Seçime Giderken İYİ Parti’yi Anlattı

aşehir İlçe Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın katıldığı “Yerel seçimlere giderken İYİ Parti ve Türkiye” konulu konferans düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığının düzenlediği konferansta konuştu.

Ataşehir Belediyesi Nikâh Salonunda düzenlenen konferansa; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ümit Özdağ’ın yanı sıra İl Başkanı, İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile İYİ Parti Ataşehir teşkilatı katıldı.

Konferans öncesi www.itvhaber.com okurları için Recep Kanan’a açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 26.Dönem Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ; “Yerel Seçimlere giderken İYİ Parti ve Türkiye konulu bir konferans düzenliyoruz. Bu vesile ile bende buradayım. Türkiye’nin içinden geçtiği bu süreçte İYİ partinin seçimlere yaklaşımı ve seçim sürecinde ortaya koyacağı politik çizgiyi ele alacağımız bir toplantı olacaktır” dedi.

Ankara ve İstanbul dâhil olmak üzere ittifaklar konusunda ki bir soruya, yorum yok şeklinde yanıtlayan İYİ Parti Genel Başkanı Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ; sonucun Genel Başkanlar tarafından açıklanacağı yanıtını verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ Daha sonra salonu dolduran partililere, “Yerel Seçimlere Giderken İYİ Parti ve Türkiye “ konulu konferansta, Türkiye’nin içinden geçtiği süreci ve partisinin ortaya koyacağı politik çizgi ile ilgili bilgi verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ