logo

Ümraniye Çankırılıları İftarda Buluşturdu

Ümraniye Çankırılıları İftarda Buluşturdu

umraniye_cankiriÜmraniye Belediyesi hemşehri dernekleri iftar programında nikâh sarayında düzenlenen iftar yemeğinde Çankırılılar Derneği, hemşehrileri ile bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi hemşehri derneklerini iftar sofralarında buluşturmaya devam ediyor. Belediye Nikâh sarayında düzenlenen iftar yemeğinde Çankırılılar Derneği, hemşehrileri ile bir araya geldi.

Ramazan ayında kurduğu iftar sofraları ile binlerce kişiyi ağırlayan Ümraniye Belediyesi, hemşehri dernekleri iftar sofrasında bu kez Çankırılıları ağırladı.   Belediye Nikâh Sarayı bahçesinde düzenlenen programa Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdoğdu, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Serkan İnanoğlu, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Güllüce, İstanbul Çankırılılar Dernekleri Federasyon Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Ümraniye Çankırı Derneği Başkanı Kadir Demir, belediye meclis üyeleri, dernek yöneticileri ve Çankırılılar katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Ümraniye Çankırılılar Dernek Başkanı Kadir Demir, “Ümraniye Belediyemiz ile birlikte düzenlediğimiz iftar soframıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. İftar sofraları birlik ve beraberliktir” dedi. Demir “Bizleri bir araya getiren Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can’a ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İstanbul Çankırılılar Dernekleri Federasyon Başkanı Zekeriya Açıkgöz ise, “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennem ateşinden kurtuluş olan 11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum” dedi. Açıkgöz “İftar sofraları Ramazan ayının vazgeçilmez unsurları, dolayısıyla bizlere bu organizasyonu sağlayan başta Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can olmak üzere Ümraniye Çankırılılar Derneğine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diyerek sözlerine son verdi.

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Serkan İnanoğlu: “Değerli Çankırılılar, Ümraniye Belediyemiz,   özellikle, meydanlarda kurduğu sofralarda, katılım sağlamak suretiyle, çok güçlü bir manayı ifade etmekte” dedi. İnanoğlu “Değerli dostlar, ‘Dua’ 3 harften oluşan bir kelime de olsa, küçükte olsa içine dünyaları alabilecek kadar geniş bir manayı ifade eder, zulüm gören Müslüman kardeşlerimize dualarımızla destek olalım” dedi.

Ümraniye Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu yaptığı konuşmasında, “Değerli dostlar, bu akşam Anadolu’muzun en güzel şehirlerinden, Danişment, Çivitoğlu, Kirmanoğlu ve Karataş medreseleriyle Anadolu’ya ilim irfan dağıtmış, Karataş, Kurşunlu gibi kaplıcalarıyla şifa dağıtan, Çankırımızın güzel insanları sizleri burada ağırladık, davetimize icabet ettiniz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Erdoğdu “ Ramazan’ın gerek ülkemize, gerek İslam dünyasına huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Ümraniye Çankırılılar Derneği iftarın yemeğinin ardından Ümraniye Meydanı’nda bulunan Derneğe ait stantta misafirlerini ağırladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ