logo

Ümraniye OSB’deki Fabrikada Çıkan Yangın Korkuttu

Ümraniye OSB’deki Fabrikada Çıkan Yangın Korkuttu

Ümraniye Esenkent Mahallesi OSB Organize 4. Cadde üzerinde bulunan 4 katlı ev eşyaları üretilen fabrikada yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

İstanbul‘un Ümraniye ilçesindeki Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde bulunan ev eşyaları üretilen fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Ümraniye Esenkent Mahallesi OSB‘de ev eşyalarının üretildiği 5 katlı bir fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etmeye başladı. Olayda yaralı ve can kaybı bulunmazken bazı itfaiye erleri dumandan etkilendi.

Yangın, saat 15.00 sıralarında Ümraniye Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde ev eşyaları üretimi yapılan 5 katlı bir fabrikada çıktı.

Fabrikanın dördüncü katında yatakların bulunduğu alanda çıktığı öğrenilen yangını fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Alevler kısa sürede binayı sardı. Olay yerine çevre ilçelerden de olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın sırasında en üst katta bulunanlar itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Ekipler yangına müdahale etmeye başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangın sonrası soğutma çalışmaları sürüyor.

Henüz çıkış nedeni bilinmeyen yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ