logo

Ümraniye`de Gazetecilerin Anlamlı Sergisi

Ümraniye`de Gazetecilerin Anlamlı Sergisi

1 MAYIS EMEK VE DAYANISMA GUNU ANKARA'DA DUZENLENEN ETKINLIKLE KUTLANDI. KUTLAMALARA COK SAYIDA VATANDAS KATILDI. ARAMA NOKTASINDA OLAYLAR CIKTI. POLIS GRUPLARA MUDAHALE ETTI. ATILAN GAZDAN GAZETECILER DE NASIBINI ALDI. ZAMAN GAZETESI FOTO MUHABIRI ALI UNAL (ANADOLU AJANSI - HIKMET SAATCI) (20090501)Ümraniye Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde zor şartlar altında en iyi görüntüyü yakalamaya çalışan gazetecilerin fotoğraflarını sergiliyor.

Ümraniye`de anlamlı sergi

Ümraniye Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle zor şartlar altında okuyucusuna seyircisine en iyi görüntüyü yakalamaya çalışan gazetecilerinin fotuğraflarını sergiliyor.

Ümraniye Belediyesi, gazetecilerin zor şartlarını anlatan bir sergi açıyor
Ümraniye Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle zor şartlar altında okuyucusuna seyircisine en iyi görüntüyü yakalamaya çalışan gazetecilerin haberi yaparken çektikleri zorluklara vurgu yapmak amacıyla 9 Ocak Çarşamba akşamı Ümraniye’de bir sergi açıyor.

Ümraniye’deki sergide gazeteci, muhabir ve kameramanların zor şartlar altında işlerini yaparken çekilen birbirinden ilginç fotoğraf kareleri yer alıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ