logo

Ümraniye’de İstanbul Finans Merkezi Şantiyesinde Yangın Çıktı

Ümraniye’de İstanbul Finans Merkezi Şantiyesinde Yangın Çıktı

İstanbul Ümraniye’deki İstanbul Finans Merkezi (İFM) şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynerlerde başladığı tahmin edilen henüz bilinmeyen bir nedenle gece saatlerinde yangın çıktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İşçilerin kaldığı konteynerlerde başladığı iddia edilen yangında konteyner içinde kalan işçilerden yardım çığlıkları ile yangından kurtulmak için pencerelerden atlayanlar olduğu, işçilerden bazılarında çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtiliyor.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında 5 işçi yaralanırken, yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırmaları devam ediyor.

Yangın Ümraniye’de Şenol Güneş Bulvarı’nda bulunan İstanbul Finans Merkezi şantiyesinde saat 02.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibinin yanı sıra polis ekipleri ve acil servis ekipleri de sevk edildi.

Ümraniye Site Mahallesi Finans Caddesi üzerindeki bir şantiyede bulunan işçi koğuşlarında yangın meydana geldi.

Saat 02:21 sıralarında alınan ihbarlar üzerine olay yerine Ümraniye, Ünalan, Kadıköy, Maltepe, Çengelköy, Çavuşbaşı, Kartal, Sultanbeyli, Dudullu, Seyrantepe, Şişli İtfaiye ve 112 Hızır Acil Ambulans ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, 37 araç ve 94 personel ile yürüttükleri çalışmalar sonucu yangını kontrol altına alarak söndürüldü.

Yapılan son açıklamada, yangında 3 kişi yaralı olarak kurtarılarak sağlık ekiplerince hastaneye sevk edildiği, bir kişinin de cansız bedenine ulaşıldığı belirtildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ