logo

Üniversite Hazırlık Grubu Öğrenciler Bu Kampı Kaçırmayın!

Üniversite Hazırlık Grubu Öğrenciler Bu Kampı Kaçırmayın!

Ülkenin geleceği gençlere yönelik projeleri hayata geçiren Ataşehir Belediyesi, “Sayısal Mantık – Muhakeme Problemleri ve Haritalarla Genel Coğrafya Kampı” başlatıyor.

Ataşehir Belediyesi, ülkenin geleceği olan gençlerin eğitimli ve donanımlı olmalarına yönelik farklı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Bu projelerden birisi de 24 Temmuz’da başlayacak olan “Sayısal MantıkMuhakeme Problemleri ve Haritalarla Genel Coğrafya Kampı”.

Neşet Ertaş Kültürevi‘nde 5 gün sürecek Kamp’ta öğrencilere, soru çözümlerinin nasıl yapılması gerektiği, yöntem – strateji süreçlerinin neler olduğu ve sınav ipuçlarının nasıl olması gerektiği konuları hakkında eğitimler verilecek. Ayrıca kamp programında, önceki sınavlarda çıkmış soruların çözümlerine dair bilgiler de öğrencilerle paylaşılacak.

Öğrencileri motive ederek, onların sayısal mantık, muhakeme problemleri ve haritalarla genel coğrafya öğrenmelerini sağlamak amacıyla düzenlenecek kamp için kayıtlar 18 Temmuz’da online olarak yapılabilecek.

Alanında uzman öğretmenlerle beraber öğrenciler, beş gün boyunca yoğunlaştırılmış bir programa katılacak. Eğitim Kampı’na 11’inci, 12’inci ve lise mezunu üniversite hazırlık grubu öğrencileri katılabilecek. Ders Programı 1. grup için sabah hafta içi her gün 09.30 – 12.00 saatleri arasında, 2. grup ise hafta içi her gün 13.00 – 15.30 saatleri arasında yapılacak.

Kayıtlar online olarak bu link üzerinden https://l24.im/KLreJ gerçekleştirilecek. Başvuru için, formdaki değerlendirme sorusunun çözülmesi gerekiyor. Kontenjanın sınırlı olduğu eğitimlere başvurabilmek için Ataşehir’de ikamet etme şartı aranıyor.

Kamp Kayıt Tarihi: 18 –  21 Temmuz 2023

Kamp Eğitim Başlangıç: 24 Temmuz Pazartesi

Eğitim Bitiş: 28 Temmuz Cuma

Telefon: 0216 570 10 00 Dâhili: 2256

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ