logo

ÜNLÜ FUTBOLCU TANJU ÇOLAK GÖZALTINA ALINDI

ÜNLÜ FUTBOLCU TANJU ÇOLAK GÖZALTINA ALINDI

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Tanju Çolak, organize suç örgütü soruşturması kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla 23 kişi ile birlikte gözaltına alındı.

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Tanju Çolak, Ankara merkezli bir organize suç örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Çolak dışında 23 kişinin daha gözaltına alındığı ve bu sayının artabileceği bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile organize suç örgütü kurmak ve dolandırıcılık iddialarıyla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ankara merkezli olarak operasyon başlatıldı. Düzenlenen operasyonda milli futbolcu Tanju Çolak İstanbul’da gözaltına alındı. Operasyonda toplam 24 kişi gözaltına alınırken gözaltı sayısının artabileceği bildirildi.

TANJU ÇOLAK İSTANBUL’DA GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sabah saatlerinde eski Milli Futbolcu Tanju Çolak’ın Beşiktaş’ta gözaltına aldı. Çolak’ın gözaltına alınmasına yönelik kararın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verildiği öğrenildi. Gözaltına alınan Çolak’ın Ankara’ya gönderildiği belirtildi.

DOLAR BOZDUR KAMPANYASINA İLK DESTEK VERENLERDENDİ

Tanju Çolak, geçtiğimiz yıl Aralık ayında, yükselen dolara karşı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla başlatılan ‘dolar bozdurma’ kampanyasına ilk destek veren isimlerden olmuştu.

Samsunlu Çolak hemşerileri ile birlikte Kağıthane’deki bir döviz bürosunda gelerek 80 bin dolarını Türk lirasına çevirmişti. “Dolarla dalga geçmeye geldik. Dolar’ı yakmaya geldik. Samsunlular bugün ilk çıkışı yapmışlardır” diyen Tanju Çolak, herkesi dolarlarını bozdurmaya da çağırmıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ