logo

Üsküdar Sahilinde Kaçak Kafelerde İBB Ekiplerinin Yıkımı Sürüyor

Üsküdar Sahilinde Kaçak Kafelerde İBB Ekiplerinin Yıkımı Sürüyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kaçak olduğu için yıkım kararı aldıkları Üsküdar Salacak’taki kafelerden birinin daha yıkıldığını sosyal medyadan açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kaçak olduğu için yıkım kararı aldıkları Üsküdar Salacak’taki kafelerden birinin daha yıkıldığını duyurdu.

İBB ekipleri Üsküdar’daki önceki yıkımlarda polis engeli ile karşılaşmıştı. İBB ekipleri tarafında Üsküdar sahilinde kaçak kafelerden biri daha yıkıldı.

İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yıkımı, “Dünyanın en güzel manzaralarından birinde, Üsküdar Salacak’ta yıllardır göz yumulan kaçak kafelerin birini daha bugün yıktık” paylaşımı ile duyurdu.

İBB daha önce Kız Kulesi ve tarihi yarımada manzaralı Salacak sahilinde görüntüyü kapatan, halkın yürüyüş yollarını işgal eden 10 kaçak işletme için yıkım kararı almıştı. Bugüne dek 5 kaçak kafenin yıkım işlemi tamamlanmış oldu.

ÜSKÜDAR SAHİLİ MİLLETİNDİR!

İmamoğlu yıkımla ilgili bir diğer paylaşımında “Kamuya ait alanlarda kaçak yapılara izin vermeyeceğiz. Kaçak yapıları ister Çevre ve Şehircilik Bakanı, ister İçişleri Bakanı, ister İlçe Belediye Başkanı korusun; milletin, kamunun hakkını sonuna kadar savunacağız. Üsküdar Sahili milletindir” ifadelerine yer verdi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ