logo

Vahap Yartaş Uğurlandı

Vahap Yartaş Uğurlandı

vahap-yartas-ugurlandiÖnceki gün evinin önünde aracının içinde ölü bulunan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Vahap Yartaş Sultanbeyli’de kılınan cenaze namazı ile Çankırı’ya uğurlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Fedrasyonu Genel Başkanı Vahap Yartaş Pendik’te evinin önünde aracının içerisinde ölü bulunmuştu. Polis tarafından yapılan araştırmada, aracının içinde silahı ile intihar ettiği açıklanmıştı. Savcılık tarafından Adli Tıp’a gönderilirken polis tarafından yapılan soruşturma ve araştırılmalar sürdürülüyor.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı ve Çankırılı iş adamı Vahap Yartaş’ın Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii’nde kılınan cenaze namazına Çankırılı CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ile birlikte; Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Kağıthane Belediye Başkanı Fazıl Kılıç, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı, Ak Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali sevinç, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) yöneticileri, dernek ve birlik başkanları ile yöneticileri çok sayıda Çankırılı ve Merhum Vahap Yartaş’ın babası ile yakınları katıldı.

Çankırılı sevilen iş adamı ve ÇANDEF Genel Başkanı Vahap Yartaş’ın cenazesi Abdurrahman Gazi Camii’nden alınarak defnedilmek üzere Çankırı’nın Atkaracalar İlçesi Demirli Köyü’ne götürülerek Cuma namazı sonrası defnedilecek.

Vahap Yartaş’ın cenazesine katılmak isteyenler için Ataşehir’den kaldırılacak iki otobüsün yanı sıra İstanbul’un çeşitli yerlerinden de araçlar kaldırılacak. Cenazeye törenine katılmak için Çankırı Atkaracalar’a gitmek isteyenler ÇANDEF yetkililerinden bilgi almalabilir.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ