logo

Vali Mutlu, Beşiktaş Spor Kulübü’nü ziyaret etti

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı Akaretler’deki kulüp binasında ziyaret ederek, Orman ve yönetimine  başarılar diledi.

Vali Mutlu, Beşiktaş Spor Kulübü’nü ziyaret etti

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı Akaretler’deki kulüp binasında ziyaret etti.
Vali Mutlu, Beşiktaş Spor Kulübü’nü ziyareti esnasında Kulüp Başkanı Fikret Orman ile bir süre görüştü. Yarım saat süren görüşmenin ardından Beşiktaş’ın Türk sporu için gurur kaynağı kulüplerden biri olduğunu ifade eden Vali Mutlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Beşiktaş’ın Türk sporuna büyük hizmetlerde bulunan bir kulüp olduğunu söyleyen Vali Mutlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile spor üzerine sohbet ettiklerini, başkanın enerjisinin ve görüşlerinin Beşiktaş’a ve Türk sporuna ivme kazandıracağını belirterek; “Kendisine ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarına başarılar diliyorum.” dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun kulübü ziyaretinden oldukça memnun kaldıklarını dile getiren Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ise şunları belirtti:

“Sayın Valimiz, ziyaretiyle bizleri şereflendirdi. Kendisiyle fikirlerimizi, projelerimizi paylaştık. Bizler kamu görevi icra eden kişileriz. Devlet büyüklerimizin verdiği her destek çalışmalarımızda bizleri şevklendiriyor.”

Ziyaretin sonunda Başkan Orman, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya isminin yazılı olduğu, son lig maçında futbolcuların giydiği 34 numaralı kırmızı formayı hediye etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ