logo

Vali Mutlu’dan şehit polis Mücahit Daşdan’ın ailesine ziyaret

Vali Mutlu’dan şehit polis Mücahit Daşdan’ın ailesine ziyaret

vali mutluİstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gaziosmanpaşa’da terörist saldırısı sonucu şehit edilen Polis memuru Mücahit Daşdan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’la birlikte Gaziosmanpaşa’da hain terörist saldırısı sonucu şehit edilen Polis memuru Mücahit Daşdan’ın eşi Aydan Daşdan’a Sarıyer’deki evinde taziye ziyaretinde bulundu.
Burada acılı aileye başsağlığı dileyen Vali Mutlu, “Menfur saldırı sonucu görevini ifa ederken şehitlik makamı ile şereflenen polis memurumuz Mücahit Daşdan’ın acısı hepimizi derinden yaralamıştır. Terör örgütünün alçakça saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, tüm Emniyet camiasına, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.
Dökülen kanın, verilen canın hesabının mutlaka sorulacağını ifade eden Mutlu, “Bugün İstanbul’da emniyet teşkilatı her zamankinden daha güçlüdür, daha kararlıdır ve daha büyük bir mücadelenin içerisinde olacaktır. Aziz şehidim mekanın cennet olsun” diye konuştu. Vali Mutlu, yaşanan acıları milletçe paylaştıklarını da sözlerine ekledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ