logo

VALİ ÖZCAN ve BAŞKAN DİNÇ’TEN ÇANKIRI VAKFI’NA  ZİYARET

VALİ ÖZCAN ve BAŞKAN DİNÇ’TEN ÇANKIRI VAKFI’NA  ZİYARET

vali_B-Baskani_vakif (0)Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıfı’nı ziyaret ederek burslu öğrencilerle buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

9 Nisan 2016 cumartesi günü “Gençlerle Turgay Başyayla Buluşması”nda, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve Yönetim Kurulu üyeleri Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıfı’nı ziyaret etti.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıfı Başkanı Sami Soydal ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu merkezde, Vakıf Başkanı Sami Soydal’ın “hoş geldiniz” dediği ve konukları selamladığı açılış konuşması yaptı.

ÇANKIRI VALİSİ OLMAKLA GURUR DUYUYORUM

Çankırı Valisi olmakla gurur duyduğunu kendisinin de İstanbul’daki öğrencilik yıllarına geri döndüğünü belirten Çankırı Valisi Vahdettin Özcan,  Vakfın mekanını çok beğendiğini ifade edip, öğrencilere başarılar diledi.

ÇANKIRI’MIZ TÜRKİYE’NİN HAVASI EN TEMİZ İLİ SEÇİLDİ

Çankırı’nın bir Hitit, Selçuklu ve Osmanlı kenti olduğunu kaydeden Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, “Bu yıl Dünya Sağlık Örgütünün hava kalitesi limiti dikkate alınarak yapılan değerlendirmeye göre Çankırı’mız Türkiye’nin havası en temiz ili seçildi. Çankırılı öğrencilerimizi bir arada toplayarak, Çankırı Vakfımızın yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyoruz.  Çankırı hayrına ne varsa ben de elimi atarım” dedi.

ÖĞRENCİLERİ ÇANKIRI’DA MİSAFİR EDECEK

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in Çankırı’daki çalışmalarından da söz eden Vali Vahdettin Özcan, Çankırı’nın doğal ve tarihi güzelliklerine dikkat çekerek; öğrencileri Çankırı’da misafir edeceği sözünü verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ