logo

Yağcı, ‘Hedeflerin Önündeki Tüm Yollar Açılmıştır’

Yağcı, ‘Hedeflerin Önündeki Tüm Yollar Açılmıştır’

YSK tescilli 23 Haziran İstanbul seçimi sonucunun Ataşehir, İstanbul, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileyen Ak Parti Grup Başkanvekili Naim Yağcı, İmamoğlu’nu tebrik etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı ve belediye yetkililerinin, “Merkezi Hükümet engel oluyor, Büyükşehir engel oluyor. Önümüz tıkanıyor, hedeflerimize ulaşamıyoruz.” Gerekçeli mazeretlerinin ortadan kalktığını iddia eden Yağcı, “Artık hedeflerin önündeki tüm yollar açılmıştır.” Dedi.

Yağcı, “Ataşehir’in yararına olan her şeyde, Ataşehir’in menfaatini koruma, takipçisi olma adına, sonuna kadar desteğimizi ortaya koymaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz.” Diye konuştu.

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI

Gepostet von İTV Haber am Montag, 1. Juli 2019

5 YIL İBB BAŞKANLIK GÖREVİNİ YÜRÜTECEK İMAMOĞLU’NU TEBRİK

31 Mart ve sonrasında 23 Haziran’da tekrarlanan bir İstanbul seçimi sonucunun Ataşehir, İstanbul, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olması dileğini ifade ederek gönden dışı aldığı sözle konuşmasına başlayan Ataşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Av.Mustafa Naim Yağcı, “Milletimizin iradesi ile seçilen İstanbul’umuzun Büyükşehir Belediye Başkanı, bundan sonraki 5 yılda İBB Başkanlık görevini yürütecek olan Sayın Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ediyor, İstanbul’a güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum.” Diye konuştu.

MİLLETİN KARARI ESASTIR SAYGI DUYMAK HERKESİN BORCU

31 Mart Seçiminin değerlendirilerek; bazı yerlerde itirazsız olarak ilan edildiği, bazı yerlerde de itirazlar neticesinde Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edildiğini hatırlatan Naim Yağcı, gündem dışı konuşmasında, “Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 23 Haziran’da İstanbul’da seçimin tekrarına karar vermiştir. Milletimiz sandığa gitmiş, bir tercihte bulunmuştur. Milletin kararı esastır. Millet ne demişse asıl olan odur. Milletin kararı esastır. Buna saygı duymak herkesin borcudur.” İfadelerine yer verdi.

İTİRAZLARIMIZ OYLARIN TAMAMININ TEKRAR SAYILMASI YÖNÜNDEYDİ

“31 Mart seçimlerinde milletin iradesine saygı duyulmadı.” eleştirilerine karşı çıkan Yağcı, milletin iradesine her zaman saygı duyduklarını ifade ederek; “Hak olan, yasaların imkan vermiş olduğu itirazlar dile getirildi. Ülkenin her yerinde olduğu gibi… İtirazlarımız oyların tamamının tekrar sayılması yönündeydi. Seçim tekrarı bizim önceliğimiz ve itirazımız olmadı.” Diye konuştu.

ÜLKEMİZDEKİ DEMOKRASİYİ KİMSE TARTIŞMAYA KALKMASIN

Yağcı, “Bu gün İstanbul’da bir sonuç alındı. Hayırlı olsun. Demokrasiye güven artmıştır. Tersi olsaydı, Binali Yıldırım kazanmış olsaydı demokrasiye güven azalacak mıydı? Ülkemizde demokrasiye güven hiçbir zaman zedelenmedi ve azalmadı. Konjonktüre göre, zamana göre demokrasiye güven değişkenlik göstermez. Ülkemizdeki demokrasiyi kimse tartışmaya kalkmasın.” Dedi.

ARTIK HEDEFLERİN ÖNÜNDEKİ TÜM YOLLAR AÇILMIŞTIR

Seçimin sonucunun Ataşehir’imiz açısından önemli olduğunun altını çizen Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir’e hizmet için engel kalmadığını iddia ederek; “Zira Ataşehir’de 3. Dönem yerel belediyecilikte bir idare var. Bu da belki Ataşehir için bir dönümdür.  Ataşehir Belediye Başkanı ve belediye yetkilileri, her daim şunu ifade ettiler; Merkezi Hükümet engel oluyor, Büyükşehir engel oluyor. Önümüz tıkanıyor, hedeflerimize ulaşamıyoruz. Artık hedeflerin önündeki tüm yollar açılmıştır. Ataşehir’in bundan sonra hizmetlerin en yükseğine sahip olacağına inanıyoruz. Bizler de hem Ataşehir’in vaatleri, hem de bu güne kadar Büyükşehir’de bu güne kadar takip etmiş olduğumuz, belirli seviyeye getirdiğimiz,; spor kompleksleri, imar çalışmaları ilke ilgili bekleyen meseleleri var. Ataşehir Belediye Başkanı’nın da 2009’da, 2014’te ve 2019’da vaatleri arasında olan ciddi manada taahhütleri var. 15 yıldır bekleyen taahhütleri var. Artık randevu problemi de kalmadı. Aynı dönemde belediye olan Sancaktepe’yi örnek veriyorduk. 10 yılda yaptıklarımızın yarısını 5 yılda bekliyoruz. Daha fazlasını yapacağına da inanmak istiyoruz. Ataşehir’in yararına olan her şeyde, Ataşehir’in menfaatini koruma, takipçisi olma adına, sonuna kadar desteğimizi ortaya koymaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz.” Şeklindeki eleştiri ve beklentilerini dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ