logo

Yağışlar Trafik Kazasında Artışa Neden Oldu

Yağışlar Trafik Kazasında Artışa Neden Oldu

saganak-yagis-kazalar_trafik -Yağışlar nedeni ile İstanbul’un çeşitli bölgelerinde trafik yoğunluğu yaşanırken kayganlaşan zeminin kaza sayısını ve trafik yoğunluğunu daha da artırdı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’un çeşitli bölgelerinde gece yarısı itibariyle başlayan yağmurun etkisiyle erken saatlerden itibaren trafik yoğunluğu başladı ve zeminin kaygan oluşu sebebiyle kaza sayısında ciddi bir artış yaşandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; yağış nedeni ile kayganlaşan yol koşullarını dikkate almayan sürücülerin karıştığı kazalar nedeni ile kritik noktalarda kapanan yollar trafik yoğunluğu daha da artırdı.

Trafiği etkileyecek kritik noktalarda oluşan kazalar araç birikimini artırırken bazı kazalara geç müdahale edilmesi de yoğunluk seviyesinin artmasına neden oldu. 06.40 sularında Bahçeşehir gişeler sonrasında Altınşehir mevkiinde yaşana kaza İstanbul yönünde trafik akışını olumsuz etkilerken, 06.50’de Mahmutbey gişeler sonrasında Kanal D önü FSM yönünde meydana gelen kaza da İSTOÇ bölgesinde aşırı yoğunluk yaşanmasına sebebiyet verdi. Saat 07.00’de Cennet Mahallesi Metrobüs durak inşaatının olduğu noktada Küçükçekmece yönünde meydana gelen kazanın etkisiyle trafik yoğunluğu Havalimanı sapağına kadar uzadı. 07.30’da Haliç Köprüsü Okmeydanı yönünde meydana gelen kaza Merter Haliç Köprüsü arasındaki yoğunluğu artırırken bu saatler sonrasında ana arterlerde meydana gelen küçük çaplı 28 trafik kazası ve 13 araç arızası da İstanbul genelinde yaşanan yoğunluğun artmasına sebep oldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ