logo

‘Yapay Zekâda Lider’ Ödülü Dr. Şebnem Özdemir’in

‘Yapay Zekâda Lider’ Ödülü Dr. Şebnem Özdemir’in

İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Şebnem Özdemir “CIO Türkiye 2020” zirvesinde verilen “Yapay Zekâ Alanında Farkındalık Yaratan Lider Ödülü”nün sahibi oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstinye Üniversitesi (İİSBF) Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Öğretim Üyesi Dr. Şebnem Özdemir, “CIO Türkiye 2020” zirvesinde verilen “Yapay Zekâ Alanında Farkındalık Yaratan Lider Ödülü”nün sahibi oldu.

Beş yıl gibi kısa bir zamanda, gerçekleştirdiği ARGE yatırımları ve tersinden beyin göçü sayılabilecek akademisyen transferleriyle dikkat çeken İstinye Üniversitesi (İSÜ)’nin, geçen sene MIT (Massachusetts Institute of Technology)’den transfer ettiği, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Öğretim Üyesi Dr. Şebnem Özdemir, “CIO Türkiye 2020 Ödülleri”nde, “Yapay Zekâ Alanında Farkındalık Yaratan Lider Ödülü”ne layık görüldü.

Toplumun her kesiminden insanın yapay zeka hakkındaki fikirlerini öğrenmenin, gereksiz ön yargıları yıkmak adına önemli olduğunu belirten Öğretim Üyesi Dr.Şebnem Özdemir, yapay zeka ve bilişim alanındaki gelişmelerin daha fazla gündeme gelmesi gerektiğini, ödüller bunun için önemli araçlar olduğunu vurgulayarak; ödül komitesine hem ödül için hem de toplumsal fayda için teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ