logo

Yarkadaş: Seçimde İstanbul’un Kaderinin Değişecek

Yarkadaş: Seçimde İstanbul’un Kaderinin Değişecek

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, ellerindeki her türlü imkana rağmen yerel seçimde İstanbul’un kaderinin değişeceğini söyledi.

“ANKETLER GELDİKÇE, AKP PANİKLİYOR”

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan Yarkadaş, “31 Mart, İstanbul’un kaderinin değişeceği gündür” dedi.

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, AKP ve MHP İttifakı’nın ellerindeki her türlü imkana rağmen yerel seçimde başarılı olamayacağını söyledi.

CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama’nın Merkez Mahallesi’ndeki seçim ofisinin açılışına katılan Yarkadaş, “Kırgınlıkarı, kızgınlıkları ve küskünlükleri geride bırakmamız gereken günlerden geçiyoruz. El ele vererek İstanbul’un ve Sancaktepe’nin kaderini değiştirelim. 31 Mart 2019 bunun tarihi olsun” diye konuştu.

ANKET VURGUSU

AKP’nin geçmişte neredeyse her hafta anket açıkladığını ve toplumun iradesi üzerinde baskı kurduğunu ifade eden Yarkadaş, “Nedense artık anketleri güvenilmez buluyorlar. Peki ne oldu da artık anketlere güvenmiyorlar? Çünkü anketler istedikleri gibi gelmiyor. Anket sonuçlarını gördükçe panikliyorlar” dedi.

“SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİĞİN ZAMANI”

CHP’nin Ankara, İstanbul ve İzmir gibi birçok metropolde önemli bir başarı yakalayacağına inandığını söyleyen Yarkadaş, “İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu, Sancaktepe’de ise Özgen Nama’yı başkan yapacak ve şehrimizi sosyal demokrat belediyecilikle buluşturacağız. Herkese eşit hizmet verecek bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağız” ifadesini kullandı. Yarkadaş, otobüsün üstünden yaptığı konuşmayı pencerelerinden dinleyen çevre halkına da CHP’ye oy vermeleri çağrısında bulundu.

“YEŞİL SANCAKTEPE”

CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama ise açılışta yaptığı konuşmada “Yeşil bir Sancaktepe için 31 Mart’ta oy verin. Çocuklarımızın oynayacağı parkları biz inşa edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, CHP’nin Merkez ile Veysel Karani Mahallesi seçim bürolarının açılışları yapıldı. Açılışa CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Yıldırım ile eski İlçe Başkanı Hakkı Sağlam da katılarak konuşma yaptı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ