logo

YAŞAM ŞEKLİMİZE, ALANIMIZA MÜDAHALE EDİYORLAR

YAŞAM ŞEKLİMİZE, ALANIMIZA MÜDAHALE EDİYORLAR

Ataşehir’de Zaralılarla bir araya gelen CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, yaşam şekillerine, yaşam alanlarına, yaşam haklarına müdahale edildiğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, Ataşehir’de Zaralı gençler tarafından düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı”na katıldı.

Kahvaltıda konuşan CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, yaşam şekline ve alanı ile yaşam haklarına müdahale edildiğini iddia ettiği konuşmasında; “Bir arada olmak, örgütlenmek durumundayız. Siyaset yapmak durumundayız. Yaşam şekillerimize, yaşam alanlarımıza müdahale ediyorlar. Hangi okulda okuyacağımıza, hangi eğitimi alacağımıza, ekmeğin fiyatına kadar müdahale ediyorlar. Yaşama hakkımıza müdahale ediyorlar. Bunları siyaset belirliyor. Ülkenin bu kadar yozlaştırıldığı bir yerde, faşizmin bu kadar doruklara çıkartıldığı bir yerde, işine dönmek için açlık grevine girenleri ölüme terk edip, hapse atanların olduğu bir yerde, örgütlenmekten, mücadele etmekten, yan yana durmaktan başka çaremiz yoktur” ifadelerine yer verdi.

SİYASETİ DE DEĞİŞTİRECEĞİZ BU SİYASETÇİLERİ DE DEĞİŞTİRECEĞİZ

Kenan Otlu konuşmasında, “Özellikle genç arkadaşlarımızdan ricamız; yaşam şekillerimizi, hangi okulda okuyacağımızı, hangi eğitimi alacağımızı siyaset belirliyorsa biz bu siyaseti bırakmayacağız. Biz gençler olarak örgütlü olacağız, yan yana duracağız; siyaseti de değiştireceğiz bu siyasetçileri de değiştireceğiz” dedi.

EMEK, YÜREK KOYAN TÜM GENÇ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Örgütlenmenin, özellikle de İstanbul’da bir arada olmanın kolay olmadığını, bir Sivaslı olarak Zaralılarla birlikte olmaktan mutlu olduğunu belirten CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, İstanbul’da milyonlarca Sivaslının olduğunu vurgulayarak; “Ben, Zara Gençlik Platformu’nu bir kenara bırakmak istiyorum. Çünkü bu kadar nüfusun olduğu bir yerde 2 – 3  kişi yan yana gelemezken u arkadaşların nasıl bir araya geldiklerini, örgütlendiklerini, nasıl sosyal yardım kampanyaları düzenlediklerini yaşayarak gördüm. Bu yola emek, yürek koyan tüm genç arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ