logo

‘Yaz Kampı Eğitim Proje’ Açılışı Kaymakam Ertaş’ın Katılımıyla Yapıldı

‘Yaz Kampı Eğitim Proje’ Açılışı Kaymakam Ertaş’ın Katılımıyla Yapıldı

SSED, Ataşehir Kaymakamlığı, Ataşehir HEM) tarafından ortak yürütülen “Yaz Kampı Eğitim Proje” açılış programı Kaymakamı Ertaş’ın katılımıyla yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sevgi Seli Engelliler Derneği (SSED) ve Ataşehir Kaymakamlığı, Ataşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından ortak yürütülen “Yaz Kampı Eğitim Proje” açılış programı Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Sevgi Seli Engelliler Derneği’nde yürütülen “Yaz Kampı Eğitim Projesi” açılış programına Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ile birlikte; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Saffet Yılmaz, Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Bülent Tüylü, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcı Yeliz Gülmüş, iş insanları Erkan Hacihasanoğlu, Celâl Parlak ve STK, dernek temsilciler katıldı.

 Sevgi Seli Engelliler Derneği (SSED) çalışmalarını yakından takip ettiğini, önemli projeler uygulandığının altını çizen Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş, dernek başkanı Fahri KOL‘u ve yönetim kurulunu tebrik etti. Kaymakam Ertaş, Yaz Kampı eğitimine katılan öğrencilere başarılar dileyerek programdan ayrıldı.

Sevgi Seli Derneğinin önemli işlere imza attığını, dernek yerinin küçük, yaptığı işerin büyük olduğunu ifade eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, dernek için daha büyük bir mekan veya arsa tahsisi ile ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile görüşeceğini ve kalıcı bir kurum olması için girişimlerde bulunacağını söyledi.

İş insanı Celal Parlak derneğe bir kamu arsası tahsis edilirse inşaatına destek olup hep birlikte güzel bir hizmet binası inşa edilebileceği önerisinde bulundu.

Ataşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Servet Yılmaz, projeye rağbetin yüksek olması ve ilgi görmesinden son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, bundan sonra Sevgi Seli Derneği ile çok daha büyük projelere imza atacaklarını ve başarı sağlanacağından emin olduğunun altını çizdi.

Program, Sevgi Seli Engelliler Derneği (SSED) Genel Başkanı Fahri KOL’un katılımcılara desteklerinden ötürü tek tek teşekkür ettiği konuşma ile sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ