logo

YEM İÇİN de, %0.9’da OLSA GDO’ya ‘YEMEZLER’

YEM İÇİN de, %0.9’da OLSA GDO’ya ‘YEMEZLER’

gdo-yemezlerGıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının %0.9 oranında GDO’ya izinle, GDO’ların yolunu tekrar açtığına dikkat çeken Greenpeace Akdeniz, %0.9 GDO’ya da “Yemezler” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Gıdada %0.9 oranında GDO’ya kapıyı araladığını iddia eden Greenpeace Akdeniz, “Sınırdan girdimi Geri Dönüşü Olmaz, %0.9 oranında da olsa, bulaşmış da olsa, yem için de olsa, GDO’ya her zaman “Yemezler” diyoruz” diyerek seslerini Mehdi Eker’e duyurmak için sosyal medyada ve http://yemezler.org/?fb_18081 web adresinde “YEMEZLER” kampanyası başlattı.

“2012’DE “YEMEZLER” KAMPANYASIYLA SOFRAMIZA GDO’LARIN GİRMESİNİ ENGELLEDİK”

2012 yılında“Yemezler” kampanyasını yaptıklarını 326.000’den fazla kişinin kampanyaya katıldığını, binlerce kişi bakanlığı aradığını, markalara da baskı yapılarak kazandıklarını hatırlatan Greenpeace Akdeniz, “Soframıza GDO’ların girmesini hep birlikte engelledik” diyor.

GERİ DÖNÜŞÜ OLMAZ! %0.9, BULAŞMIŞ, YEM İÇİN DE OLSA, GDO’YA “YEMEZLER”

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, GDO’ların yolunu tekrar açtığına dikkat çeken Greenpeace Akdeniz, %0.9 oranında GDO’ya kapıyı araladığını vurgulayarak; “Bakanlık, hep birlikte kazandığımız büyük GDO zaferini, yaptığı yönetmelik değişikliğiyle yok saydı: Gıdamızda %0.9 oranında GDO’ya kapıyı araladı. GDO, bir kez ülke sınırlarından içeri girdi mi, bunun Geri Dönüşü Olmaz. %0.9 oranında da olsa, bulaşmış da olsa, yem için de olsa, GDO’ya her zaman “Yemezler” diyoruz. Sen de katıl ve Mehdi Eker’e %100 GDO’suz Türkiye istediğini söyle. Yeniden “yemezler” diyelim ve GDO’ları soframızdan yine beraberce uzak tutalım” ifadelerinin yer aldığı kampanya düzenledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ