logo

Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan ‘Parselasyon Palanı’ Askıya Çıktı

Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan ‘Parselasyon Palanı’ Askıya Çıktı

Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan mahalleleri mülkiyetinin çözümü “parselasyon planı” Ataşehir ve İBB encümenleri tarafından onaylanarak askıya çıktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan mahalleleri mülkiyeti kapsamında sürdürülen İmar Islah Planı Uygulaması Ataşehir ve İBB encümenleri tarafından onaylanarak askıya çıktı.

1972 yılından beri devam eden Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan mahalleleri mülkiyeti sorununun çözümüne yönelik çalışmalar tamamlanarak hazırlanan parselasyon planı askıya çıktı.

Ataşehir Belediyesi Merkez Binası Zabıta Müdürlüğü girişinde askıya çıkan Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan mahalleleri Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan mahalleleri parselasyon planı bir ay süreyle askıda kalacak.

Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan mahalleleri mülkiyeti ile ilgili gelişmeyi duyuran Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “40 yıllık parselasyon sorunu çözüme kavuşuyor. Başta İBB Başkanımız Sayın @ekrem_imamoglu olmak üzere emeği geçen Ataşehir ile İBB Meclis Üyelerine teşekkür ederim.
Ataşehirimize hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ