logo

Yeni Turistik Tren ‘Karaelmas Ekspresi Tanıtım Turu’ Düzenlendi

Yeni Turistik Tren ‘Karaelmas Ekspresi Tanıtım Turu’ Düzenlendi

Türkiye’nin yeni turistik treni turu Karaelmas Ekspresi, Batı Karadeniz Turistik Tren Turu seferleri öncesinde, Ankara’dan çıktığı tanıtım turunu tamamladı.

Türkiye’nin Yeni Turistik Treni Batı Karadeniz destinasyonu “Karaelmas Ekspresi Tanıtım Turu” düzenlendi.

Türkiye’nin yeni turistik treni turu Karaelmas Ekspresi, 12 Nisan’da başlayacak Batı Karadeniz Turistik Tren Turu seferleri öncesinde, 8 Mart Cuma günü Ankara’dan çıktığı tanıtım turunu tamamladı.

Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz Turistik Tren Turu seferleri kapsamında, Ankara’dan başlayarak Çankırı, Karabük ve Zonguldak’ı içine alan tanıtım turunda, yolcular, Batı Karadeniz’in zengin doğal, tarihi ve kültürel mirasını görme fırsatı buldu.

ANKARA ÇIKIŞLI TURDA İLK DURAK ÇANKIRI

Rota boyunca üzüm bağları ve tarihi kalesiyle Kalecik, tuz mağarası ve müzeleriyle Çankırı, tarihi konakların bulunduğu Çerkeş, ziyaret edilen ilk duraklar oldu.

SAFRANBOLU VE ZONGULDAK ZİYARETİ: MADEN VE FOSİLLER

 UNESCO Kültürel Miras Şehri Safranbolu, Türkiye’nin ilk ve tek Maden Müzesi ve Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Eğitim Ocağı da ziyaret edilen Zonguldak’ta milyonlarca yıllık mercan fosilleriyle öne çıkan Gökgöl Mağarası’nı da gezildi.

YENİCE’DE DOĞA, ESKİPAZAR’DA HADRİANAPOLİS ANTİK KENTİ

Yenice’nin ormanları, nehir kenarları, tünellerden ve köprülerden geçen tren yolcuları, Eskipazar’da ise Hadrianapolis Antik Kenti’ni de ziyaret ettiler.

KARAELMAS EKSPRESİ SEFERLER 12 NİSAN’DA BAŞLIYOR

2 günlük turun sonda gece saatlerinde Ankara’ya ulaşan Karaelmas Ekspresi, tanıtım seferini tamamladı. Programlı Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz Turistik Tren Turu seferleri, 12 Nisan’da başlayacak.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ