logo

Yeniçamlıca Mülkiyet Sorunu Çözümünde Mutabakat Geliyor

Yeniçamlıca Mülkiyet Sorunu Çözümünde Mutabakat Geliyor

İBB ile görüşmeler yürüten başkan yardımcısı Sadık Semih Kayhan başkanlığındaki teknik ekibin yürüttüğü Yeniçamlıca’nın mülkiyet sorununun çözümünde sona geliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına İBB ile görüşmeler yürüten başkan yardımcısı Sadık Semih Kayhan başkanlığındaki Ataşehir Belediyesi teknik ekibi, Ataşehir’in mahallelerindeki mülkiyet sorunu ve imar sorunlarına çözüm aradılar.

YENİÇAMLICA MÜLKİYETİNDE MUTABAKATA VARILMAK ÜZERE

İBB Daire Başkanı ve yetkililerinin çözüme yönelik çalışmalarda iyi niyetlerini dile getirdiklerini kaydeden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, mülkiyet sorunu olan Yeniçamlıca ile birlikte 3 mahallenin sorununun çözümü için çalışma yapılacağını kaydetti. Kayhan Yeniçamlıca’daki mülkiyet konusunda mutabakata varılmak üzere olduklarını, İBB yetkililerinin çözüm yöntemi konusunda ikna olduklarını vurguladı.

MUSTAFA KEMAL ve AŞIK VEYSEL PLANLARI ASKIYA ÇIKIYOR

Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planlarının kısa sürse içinde askıya çıkacağının vurgulandığını ifade eden Kayhan, askıya çıkacak plana belediye olarak kendilerinin ve halkın itirazlarının olduğunu, askı sonrasında itirazların değerlendirileceğini söyledi.

REVİZE EDİLEN İÇERENKÖY’ÜN PLANLARI MECLİS GÜNDEMİNE GELECEK

1/5000 ölçek planın revize edildiğini, İçerenköy’ün planlarının revize edilmiş şekliyle Meclis Temmuz toplantısında görüşülmesinin beklendiğinin altını çizen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, öncelikle bu konuların çözümüne yönelik çalışmaların tamamlanmak istendiğini aktardı.

Yenisahra Mahallesi’nin imar planına da itirazların olduğuna dikkat çerken Kayhan bu ve diğer mahallelerin önceliğinin olmadığını, öncelikli ilk etap çalışmadan sonra bu mahallelerin sorunlarına yönelik çalışmalara geçileceğinin ifade edildiğini belirtti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ