logo

Yenilenen MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Törenle Açıldı

Yenilenen MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Törenle Açıldı

Tadilat yapılarak yenilenen MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı merkezi, Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in ve İstanbul İl Başkanı Birol Gür’ün katılımı ile gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Dualarla Kurban kesilerek başlayan MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karakaş ve MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür’ün katıldığı İlçe Başkanı Sadun Bizel’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılış, protokol tarafından kurdela kesilerek yapıldı.

Recep Kenan paylaştı: 15 Eylül 2018 Cumartesi

İlçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle teşkilatları ve partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşen açılış töreninde konuşan Sadun Bizel, yaptığı kısa konuşmada, açılışa katılan parti büyüklerine, katılımcılara ve tadilata katkı  verenlere teşekkür etti.

BİRLİĞİMİZİ DAHA ÜST SEVİYEYE TAŞIYALIM

MHP Sancağımızı daha yükseklere taşıma adına birlikte görev yaptıkları Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel’e yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür eden MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, “Ataşehir Teşkilat Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu açılışın, camiamıza hareketimize, Ataşehir İlçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. İstanbul’da şahsım ve teşkilatımız olarak ahengin ve huzurun bozulmaması adına aynı gayret ve çaba ile devam ediyoruz. 24 Haziranda bizleri mahcup etmeyen bir oranla seçimlerden anlımızın akı ile çıktık. Önümüzde bir yerel seçim süreci var ve bu süreçte de birlikte sahada olacağız. MHP Sancağımızı daha yükseklere taşıma adına birlikte görev yapacağız. Bu saha çalışmalarımızda hepinizi bizimle beraber olmaya davet ediyorum. Birbirimize destek olarak birliğimizi daha üst seviyeye taşıyalım. Bu vesile ile tekrar hepinizi saygıyla selamlıyorum, hayırlı ugurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

ATAŞEHİR’DE BİRLİĞİNİ BERABERLİĞİNİ SAĞLAMIŞ, DİRİ BİR TEŞKİLATIMIZ VAR

“Bu gün burada çalışmaları ve faaliyetleri daha ileriye taşıyacak bir çalışma ortamının hazırlanmış olduğunu görüyoruz. Inşallah burada alınacak kararlar, çalışmalar bütün Ataşehir’e sirayet eder.” Diyerek konuşmasına başlayan MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karakaş, konuşmasında, “Önümüzde ki yerel seçimlere hazırlığı da buradan gerçekleştireceksiniz. Ataşehir’de birliğini beraberliğini sağlamış, diri bir teşkilatımız var. İlimizde güçlü, Tuzla’dan Silivri’ye 39 İlçesini bir arada tutabilen bir il teşkilatımız var. MYK’sıyla, milletvekilleriyle, parti genel merkezi ile huzur içerisinde faaliyet gösteren biir teşkilat yapımız var. Birlik ve beraberliği sağladıysanız bu sizi başarıya götürür. Bu birlik ve beraberlikle birlikte teşkilatın hummalı çalışması ile birlikte, heyecanını ve coşkusunu inşallah başarıya dönüştürürüz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz, 50 yıllık mazisi ve şerefli bir geçmişi olan hareketiz. Elbette dönem dönem hak etmediği sonuçlarla karşı karşıya kalsa bile inşallah hak ettiği sonucu bu milletin teveccühü ve Allahın takdiriyle bir gün kazanacaktır.  Bu inanç ve gayretle mücadelemize devam edeceğiz. Bizi sayılarda ve rakamlarda hiç kimse aramayacak, bizim kapsama alanımıza bakılacak, MHP’nin Türk Milleti adına ne anlama geldiğini herkes biliyor, o anlamın mutluluğu bile size yetmelidir” ifadelerine yer verdi.

YOLU DA, İZİ DE, İSTİKAMETİ DE, HEDEFİ DE TEŞKİLAT BELİRLER

Konuşmalar, “Teşkilatlarımdan tek bir şey arzu ediyorum; kulağımızı kimseye teslim etmeyelim. Herkes bir şeyler söylüyor, sizlerin bilgiyi doğrudan alacağınız yer teşkilatlarımız ve Genel Başkanımızın sözleridir.  Bu hareket öyle kutsal ve yüce bir harekettir ki, hiç kimsenin sözünden etkilenmeyecek, hiç kimsenin yönlendirmesine, yön çizmesine ve yahutta istikamet belirlemesine göre yol alacak hedef belirleyecek bir hareket değildir. Köklü bir harekettir, tecrübeli bir lideri, tecrübeli kadroları vardır. Yolunu da, izini de, istikametini de, hedefini de teşkilat belirler. Bize kimse yol, istikamet belirleme haddine cüretine sahip olamaz. Lütfen fitneye fesata kulaklarınızı bırakmayın” ifadeleri ile sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ