logo

Yenilikçi İş Fikirlerinin Final Yarışması Canlı Yayınlanacak

Yenilikçi İş Fikirlerinin Final Yarışması Canlı Yayınlanacak

Ataşehir Belediyesi Kadın Girişimcilik Merkezi (AKAGİM) tarafından düzenlenen 2020 yılı Proje Pazarı İş Fikri Yarışması’nda başarılı projeler finalde karşılaşıyor.

Ekim ayında başlayan yarışmaya katılan yenilikçi iş fikri sahibi ekipler; online gerçekleştirilen Girişimcilik Kampı eğitimleri ve mentor destekleriyle iş fikirlerini geliştirdiler. 

Teknoloji tabanlı, gerçekleştirilebilir, yenilikçi ve ticari değere sahip iş fikirlerinin yarıştığı Proje Pazarı isimli yarışmada; birbirinden değerli 7 iş fikri final sahnesine çıkıyor.

Finans, muhasebe, pazarlama, iş geliştirme, iş planı, kuruluş aşamaları dahil birçok bilgiyle desteklenen ve yarı finali geride bırakan yaratıcı projeler 22 Aralık Salı günü saat 10.50’de Final Sahne’sinde karşı karşıya geliyor.

Yarışmaya katılan en iyi ilk 3 ekip; sırasıyla 7.500 TL, 5.000 TL ve 2.500 TL para ödülü, AKAGİM ortak ofise ön jürisiz kabul hakkı ve 12 ay boyunca AKAGİM hizmetleri desteği ile Lodestar Business Solutıon tarafından mentör desteği kazanacak.

Girişimcilerin iş fikri sunumlarını gerçekleştireceği yarışma finali zoom üzerinden online olarak yapılacak ve izlemek isteyen herkese açık olacak.

AKAGİM Proje Pazarı Finali için katılım linki aşağıdadır.

Tarih: 22 Aralık 2020 / Salı

Saat 10:50

JoinZoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/89822709203

Meeting ID: 898 2270 9203

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ