logo

Yenisahra Barbaros 1.Etap RUİP Değişikliği İçerikli Plan Askıda

Yenisahra Barbaros 1.Etap RUİP Değişikliği İçerikli Plan Askıda

Ataşehir İlçesi, Yenisahra Mahallesi ve Çevresi 1. Etap Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği içerikli Yenisahra ve Barbaros mahallesi 1.etap kapsamlı RUİP askıya çıktı.

Recep Kenan/ itvhaber.com

Yenisahra ve Barbaros mahallesi 1.etap kapsamlı Revizyon Uygulama İmar Planı (RUİP) Değişikliği askıya çıktı.

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Yenisahra Mahallesi ve Çevresi I. Etap Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği içerikli (RUİP) imar planı değişikliğinin askıya çıktığını duyurdu.

Yenisahra Mahallesi Ve Çevresi I. Etap Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği (RUİP) içerik ile 16 Mayıs 2023 günü askıya çıkan imar düzenlemesi, 14 Haziran 2023 tarihine kadar askıda kalacak.

T. C. ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ DUYURUSU:

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Yenisahra Mahallesi ve Çevresi I. Etap Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği, 3194 sayılı İmar Kanunu ve 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu kapsamında 20.12.2022 tarihinde onaylanmış olup, 3194 sayılı İmar Kanununun 8. Maddesi gereğince “Ataşehir Belediye Başkanlığı Barbaros Mahallesi Şebboy Sokak No:4, 1. Kat Plan ve Proje Müdürlüğü” adresinde, 16.05.2023-14.06.2023 tarihleri arasında askıya çıkarılacağı ilan olunur.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ