logo

Yenisahra Derneği’nde Ahmet Özcan’a Ziyaret

Yenisahra Derneği’nde Ahmet Özcan’a Ziyaret

Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsa Kırım ve yönetim Kurulu üyeleri Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan’ı tebrik ederek hayırlı olması dileğini iletti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan’ı makamında ziyaret eden İsa Kırım başkanlığındaki Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, yeni görevi nedeniyle tebrik ettikleri Başkan Özcan’a başarı dileyerek, “Hayırlı Olsun” dileklerini ilettiler.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan’ı makamında ziyaret eden Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsa Kırım, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Seçilmiş olduğu bu yeni görevinde başarılar diledik. Yenisahra Mahallesi’nin Sorunlarından en önemlisi olan “İMAR” sorununun çözümü için destek istedik. Ahmet Özcan’ı Makamında ziyaret ettik. Sayın Başkan’dan Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin İmar sorununun çözülmesi için destek sözü aldık. Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Sayın Ahmet Özcan’a bizlere göstermiş oldukları misafirperverlik için teşekkür ediyoruz” dedi.

Göreve gelir gelmez arkadaşları ile birlikte İBB (Büyükşehir)’nin ilgili birimlerini ziyaret ettiklerini kaydeden, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, Ataşehir’in imar sorunu ile yakından ilgilendiklerini, Yenisahra, Barbaros, İçerenköy ve Küçükbakkalköy mahallelerinin imar çalışmalarının belli aşamaya geldiğini, diğer mahalleler ile ilgili çalışmaların da devam ettiğini, kendilerinin de konunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ