logo

Yenisahra Muhtar Adayı  İsa Kırım Ekibi İle Esnaf Ziyareti Yaptı

Yenisahra Muhtar Adayı  İsa Kırım Ekibi İle Esnaf Ziyareti Yaptı

Yenisahra Derneği Başkanı da olan Yenisahra Mahallesi Muhtar Adayı  İsa Kırım seçim yasaklarına  saatler kala ekibi ile esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Recep Kenan / itvhaber.com

“Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır” sloganı ile yola çıkan, Yenisahra Derneği Başkanı da olan Yenisahra Mahallesi Muhtar Adayı  İsa Kırım seçime saatler kala ekibi ile esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Yenisahra Mahallesi Muhtar Adayı  İsa Kırım 31 Mart yerel seçimine saatler kala ihtiyar heyeti üyelerinin de aralarında olduğu ekip arkadaşları ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Muhtar Adayı İsa Kırım ekip arkadaşları ile birlikte Fatih Caddesindeki esnafları ziyaret ederek kendisine destek istedi.

Yenisahra Derneği Başkanı da olan Yenisahra Mahallesi Muhtar Adayı  İSA KIRIM Mahallesi için yapmış olduğu örnek çalışmalar ve yeni projelerle öne çıkıyor.

6 Yıl önce kurulan Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanlığını yapan İSA KIRIM‘ın yönetimiyle beraber yaptığı çalışmalar mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor. Yenisahra Mahallesi’nin imar planlarının çıkması için çok sıkı mücadele veren Muhtar adayı İsa Kırım, bölgede kentsel dönüşümü hayata geçirerek mahalle sakinlerinin güvenli konutlara kavuşması için mücadelesini sürdürüyor.

Özellikle mahallede 9 yıl önce başlayan kentsel dönüşümde yaşanan sıkıntıları gerekli mercilere ileterek çalışmalar yapan, halen bu kapsamda mücadelesini sürdüren İsa Kırım bu kapsamda birikim ve deneyimini yerel yönetimde Yenisahra Mahallesi ve mahalleli yararında değerlendirmek içim muhtar adayı oldu.

YENİSHRA MAHALLESİ MUHTAR ADAYI İSA KIRIM’IN ÇALIŞMALARI VE VAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ