logo

‘Yenisahra ve Barbaros’ta Mağduriyete Kiptaş’la Çözüm’

‘Yenisahra ve Barbaros’ta Mağduriyete Kiptaş’la Çözüm’

Ataşehir’in 17 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planları ve Yenisahra Barbaros’ta KİPTAŞ’lı çözüm için çalıştıklarını aktardı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Toplantıda Kayışdağı ve İnönü mahalleleri 1/5000 ölçek Nazım İmar Planının (NİP) İBB Meclisinde onaylandığını kaydeden Battal İlgezdi, Yenisahra ve Barbaros mahallelerindeki mağduriyetlere KİPTAŞ ile birlikte çözmeye çalışacaklarını ifade etti.

Ataşehir’in bütün mahalleleri için eşit, adaletli ve özverili çalışma yaptıklarını vurgulayan  Battal İlgezdi, “İlçemizin bütün mahalleleri için eşit, adaletli ve özverili çalışmaları arkadaşlarımla birlikte yapıyoruz. Ataşehir’in her mahallesi bizim için kıymetli, mahallelerimizin sorunları için çözüm üretiyor ve sözünü verdiğimiz projeleri de tek tek hayata geçiyoruz.” dedi.

YENİSAHRA VE BARBAROS’TA MAĞDURTİYETE KİPTAŞ’LA ÇÖZÜM

Mağduriyetlere dikkat çektiği Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını söyleyen İlgezdi, “Vatandaşımıza imar durumları çıkmadan, arsanızı müteahhitlere vermeyin demiştik. Maalesef bu konu da mahalleli mağdur oldu. Bu mağduriyetin giderilmesi için biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız. Daha fazla vatandaşımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Banka ve devlet garantörlü anlaşma yapılacak. Devlet garantisi olmadan anlaşılıyor ki bu sorun çözülmeyecek.” dedi.

İÇERENKÖY  KÜÇÜKBAKKALKÖY İMAR PLANLARI MAYIS AYINDA MECLİSE GELECEK

Kayışdağı ve İnönü planlarını takiben İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planlar çıkacak. Planları günü gününe takip ediyor Büyükşehir ile ortak çalışma yapıyoruz. Dudullu-Bostancı metro hattı iki yıl içinde bitirilerek İstanbullu ve Ataşehirli vatandaşlarımızın kullanımına açılacak. Aynı zamanda  İçerenköy Mahallesi’nde İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’ni tamamlayarak vatandaşlarımızın kültür- sanat ve sosyal hizmet imkânlarından faydalanmasını sağlayacağız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ