logo

Yenisahra’da Döşeme Atölyesindeki Yangın Korkuttu

Yenisahra’da Döşeme Atölyesindeki Yangın Korkuttu

Ataşehir Yenisahra Mahallesi’nde bulunan 3 katlı binanın girişindeki döşeme atölyesinde akşam saatlerinde çıkan yangın binadaki ve sokaktakilere korkulu anlar yaşattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yenisahra Mahallesi’nde 3 katlı binanın girişindeki döşeme atölyesinde akşam saatlerinde yangın çıktı. Binada bulunan evlerde yaşayanların korkulu anlar yaşadığı yangına önce çevredekiler müdahale etti. Aynı zamanda itfaiyeye de haber verildi.

Yangın olay yerine bir süre sonra gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yenisahra Mahallesi Fatih Caddesi Öğüt Veren Sokak’ta bulunan üç katlı binanın girişindeki döşeme atölyesinde çıkan yangın üst katlara ve yanındaki binalara sıçramadan söndürüldü.

İtfaiye ekipleri tarafından soğutma çalışmaları yürütülen döşeme atölyesindeki yangının yanıcı ve yakıcı maddelere rağmen büyümeden etrafa sıçramadan söndürülmüş olması çevrede yaşayan sakinlere rahat bir nefes aldırdı. Yangında döşeme atölyesi büyük çapta maddi zarar gördü. Ekipler yangının çıkış nedenin yapılan araştırma sonunda belirleneceğini söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ